Trónok harca, feldühödött postás, drónos videó kommunista elvtársakról, meg Pumped Gabo, akire nincsenek szavak. A hét legjobb videói válogatásunk most vasárnap sem maradhat ki.

1. A Pohodával egy időben zajló Balaton Soundon kapták le az indexesek Pumped Gabót (nem, nem én találtam ki a nevét), aki úgy gondolta, hogy a kockahas a vihar ellen is véd, s míg mindenki más menekült a helyszínről, őt ez nem gátolta meg abban hogy ellejtse táncát. Amikor azt hittem, hogy ettől jobb videó nem lesz, kiderült, hogy mégis, mert volt olyan elvetemült, aki Gabo tánca alá bekeverte a nyár másik legnagyobb slágerét, Kisgrofótól. A végeredményre nincsenek szavaim.

2. Budapestre úgy jár a felvidéki magyar, mintha haza járna. De fogadjunk, hogy még így sem láttad minden látványosságát a városnak. A Memento Park szerintem egy különösen hasznos és tanulságos dolog, igaz eléggé kiesik a város közvetlen közepéből, de mégéri oda a 20 perces buszozást. Sokkal szimpatikusabb az összes múltbéli rosszemléket egy helyre összepakolni, mint törni-zúzni-döntögetni. Így fiatalabbak is tudnak belőle tanulni. Az alábbi látványos videóban drónnal készítettek felvételeket a parkról és „lakóiról“, Osztyepenkó elvtársról, Sztálin mutatóujjáról a ledöntött szobráról csizmáiról.

3. Túrázz te is a Tejúton – ha máshogy nem, legalább vizuálisan. A Spitzer Space Telescope 6 éven keresztül fotózott 400 000 fényképéből egy majdnem nyolcperces videó készült, ami garantáltan rabul ejti a szemet.

 hirdetes_810x300  

4. A héten megkezdődött a Tour de France, egész Szlovákia Sagan lázban ég. Hollandiában a postásoknak azonban úgy néz ki, nem lopta be a kerékpárverseny magát a szívükbe. Az egyik kézbesítő feldühödött ugyanis, hogy nem tudja zavartalanul végezni a munkáját, majd fogta, áttörte a kordont, és keresztül vágott a versenyzők útvonalán.

5. Trónok harca rajongóknak kötelező az alábbi videó: így készült a sorozat rideghoni csatajelenete.

Lengyel Diana

Ne maradj le semmilyen újdonságról – kövess minket FacebookonTwitteren, és Tumblren is! Ha pedig kíváncsi vagy a szerkesztőségi kulisszatitkokra, látogasd meg Instagram oldalunkat!

 

 

 

 

Előző heti válogatásaink:

A hét legjobb videói – válogatás (2015/27)0

A hét legjobb videói – válogatás (2015/26)

A hét videói – válogatás (2015/25)

Az elmúlt hét legjobb videói – 2015/24

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!