Nyitókép: MTVA

 

Hatalmas meglepetést kapott 90. születésnapjára a Nemzet Művésze: szerettei egy nagyszabású ünnepséggel készültek neki. Unokája, Bodrogi Enikő egy igazán személyes ajándékkal örvendeztette meg nagypapáját.

 

„Gyönyörű és fárasztó volt. Aki számít, annak nagy része ott volt az ünnepségen. Család, barátok, hosszú sorokban. Alig bírtam enni, mert annyi izgalom járkált a gyomromban”

 

kezdte a Duna Családi kör című műsorában Bodrogi Gyula. A Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművész, rendező, színházigazgató, érdemes és kiváló művész kerek születésnapjára nagy ünnepséget rendeztek, unokája, Bodrogi Enikő megható meglepetéssel készült az alkalomra.

 

 hirdetes_810x300  

„Titokban szerveztük. Papa 90, nagymama 80 éves lett, ebből az alkalomból írtam nekik egy dalt, ezt mutattam be a születésnapon. Miután megtapsoltak, kirohantam a színpadról, mert annyira elérzékenyültem”

 

osztotta meg az ifjú énekesnő, aki édesapjával együtt kísérte el a Duna stúdiójába a születésnapost. Bár Bodrogi Gyula unokája az előadóművészi pályára lépett, egyetlen gyermekéből, Bodrogi Ádámból üzletember lett. Mint mondja, sok emléket őriz a színházról, hiszen szülei révén az volt a második otthona születése óta.

 

„Sokszor elkísértem a szüleimet a színházba, de az igazi show nem a színpadon, hanem mindig a színészbüfében volt. Régen az előadások után nem mentek haza a színészek, hanem ott maradtak, akkoriban a nagy élet a taps után kezdődött”

 

emlékezett vissza gyerekkora izgalmas estéire Bodrogi Gyula fia. A teljes beszélgetés újranézhető Családi kör Médiaklikk-oldalán, amelyen 60 napig újranézhetők a korábbi adások is.

 

Ma 90 éves Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze

MTVA

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!