Nyitókép: SITA/Roni Rekomaa/Lehtikuva via AP

 

Újabb pikáns tartalmak kerültek nyilvánosságra Sanna Marin finn kormányfő házibulijából. A politikusnő elismerte, hogy a felvételek ugyanazon a bulin készültek. Az alábbi képen két fiatal, félmeztelen lány csókolózik, fedetlen felsőtestüket csak egy maguk elé tartott „Finnország” tábla takarja el.

 

Kép forrása: Twitter / @TRetrospective

 

Időközben egy másik videó is előkerült, ahol az látszik, hogy a fiatal finn miniszterelnöknő egy férfival lejt kihívó, erotikusnak tűnő táncot. A politikusnő egyébként házas és fiatal anyuka.

 

 hirdetes_300x300  

 

Amint arról korábban már beszámoltunk, a médiában megjelent és nagy port kavaró videón a finn kormányfő látható, aki egy privát partin táncol és szórakozik a barátaival. Voltak, akik a buli résztvevőinek – a videón is hallható – szavait drogra való utalásként értelmezték, a közösségi oldalakon pedig szenvedélyes vita alakult ki ezzel kapcsolatban. A miniszterelnök határozottan elutasította ezt az állítást, az újságíróknak pedig azt nyilatkozta, hogy drogteszten esett át a gyanú eloszlatása érdekében.

 

A most közzétett felvételekért a politikusnő bocsánatot kért, mint elmondta, nem lett volna szabad ilyen fényképeknek készülnie. Ugyanakkor úgy fogalmazott, hogy nem történt semmi különös, és bízik a választókban, akik szerinte meg tudják különböztetni a munkát és a szabadidőt.

 

A témáról itt írtunk bővebben:

 

Negatív lett Sanna Marin finn miniszterelnöknő drogtesztje

 

Kiszivárgott egy videó a finn miniszterelnökről: dagad a botrány a kemény buli után

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!