Nyitókép: Mikhail Metzel, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP

 

Ramzan Kadirov csecsen vezető új videókat tett közzé vasárnap, miután a médiában arról írtak, hogy válságos állapotban van.

 

Hónapok óta keringenek a találgatások arról, hogy a 46 éves Kadirov, aki Vlagyimir Putyin orosz elnök közeli szövetségese, beteg lehet.

 

Válságos állapotban van Ramzan Kadirov csecsen vezető

 hirdetes_810x300  

 

Vasárnap két videó is megjelent a Telegram-csatornáján. Az elsőben esőkabátot visel, és egy meg nem határozott helyen jár; mosolyog, de az arca fel van dagadva – írta az AFP.

 

A második videóban csecsenül beszél, de később oroszul azt mondja, hogy mindenki „sportoljon”. „Bátran ajánlom mindenkinek, aki nem tudja megkülönböztetni az igazságot a hazugságtól az interneten, sétáljon, szívjon egy kis friss levegőt és rendezze gondolatait” – mondta a videókhoz fűzött kommentárban. „Az eső csodálatosan frissítő lehet” – tette hozzá.

 

Az AFP értesülései szerint nem lehetett konkrétan megállapítani, hogy a videók mikor készültek, de azután hozták nyilvánosságra őket, miután a közösségi médiában meg nem erősített hírek jelentek meg a csecsen vezető kritikus állapotáról.

 

Teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!