A Csallóközi Légi Majális után egy juniálist ajánlunk olvasóink figyelmébe, melyen repülőgépek helyett egy helikopter és egy helikopterszimulátor áll az érdeklődők rendelkezésére.

 

Csilizpatason tavaly nyáron került sor először légiparádéra neves világbajnok műrepülőpilóták közreműködésével. A szervezők most hasonlóan érdekes programmal várják az érdeklődőket nem csak a Csilizközből.

 

Helikopterezésre reggeltől estig lesz lehetőség, ugyanakkor akiket érdekel, milyen lehet helikopterben ülni, de jobb szeretnek a földön maradni, azok számára helikopterszimulátor is rendelkezésre áll. A nagy érdeklődés, és a jegyek számának korlátozottsága miatt azonban jobb nem az utolsó pillanatra hagyni a jegyvásárlást: a sétarepülésre és a szimulátorra is jelentkezni lehet a 0908 178 775-ös telefonszámon naponta reggel 9 órától este 8 óráig.

 

 hirdetes_300x300  

 

A juniális kulturális programjai délután kezdődnek, amikor is a ’90-es évek legnagyobb sztárjai és a helyi tehetségek lépnek színpadra, valamint interaktív könyvbemutatóval is várják az érdeklődőket.

 

Belépőjegyek a helyszínen és elővételben kaphatók a fenti telefonszámon ill. Nagymegyeren az Andi szoláriumban.

 

A megosztók között a szervezők egy ingyenes sétarepülést sorsolnak ki.

 

 

Körkép.sk/PR

 

Ajánlott írásunk:

 

Fergeteges bemutatók az 1. Csallóközi Légi Majálison (képek, videó)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!