Nyitókép: Körkép.sk

 

Egy héttel ezelőtt tettük közzé felhívásunkat, melyben a Körkép.sk anyagi támogatására kértük olvasóinkat. Köszönjük annak a több mint száz olvasónknak, akik az elmúlt hét napban az elsők között reagáltak a kérésünkre!

 

Kedves Körkép.sk olvasó! Szükségünk van a segítségedre!

 

12 éve működő portálunkat a koronavírus-járvány sajnos kétszeresen sújtja.

 hirdetes_300x300  

 

Egyrészt, olvasóink mikroadományai és hirdetési bevételeink az elmúlt időszakban radikálisan visszaestek, másrészt az MKP (Menyhárt József) és a Most-Híd (Bugár Béla) döntési monopóliumának köszönhetően az állami pályázati lehetőségek sem a Körképnek kedveznek.

 

Az oligarchák (Új Szó-Penta, Paraméter-Világi), az MKP (MA 7, Hírek.sk, Felvidék.ma) és a Most-Híd (Bumm.sk) által irányított hírportálok mellett a Felvidéken a Körkép.sk maradt az egyedüli, melynek működése saját kezünkben van. Mi kizárólag olvasóinknak tartozunk elszámolással, veletek osztozunk jóban, rosszban.

 

Most baj van, nagy baj van, mely immár a Körkép működését veszélyezteti. Ezért is különösen megható számunkra, hogy kérésünk ennyi olvasónál talált megértésre és segítő szándékra. A legtöbben 5, 10, 20 eurós összeggel járultatok hozzá működésünkhöz, sokan a 2 eurós havi előfizetést választottátok. Sőt, olyanok is akadtak, akik több száz eurót küldtek nekünk. Mindenkinek nagyon szépen köszönjük!

 

14 fős szerkesztőségünk működtetése havi 8 ezer euróba kerül. Ez éves szinten fejlesztések nélkül mintegy 100 ezer eurót jelent.

 

Az elmúlt egy hét alatt beérkezett anyagi támogatások arra biztatnak bennünket, hogy ne adjuk fel, hiszen azt üzentétek, hogy dacára a körülményeknek, ti itt álltok mögöttünk. Ez az összetartás kötelez bennünket, és ígérjük, hogy küzdeni fogunk.

 

Továbbra is arra kérjük olvasóinkat, akikből az elmúlt egy hónapban közel 1 millió egyedi olvasó volt, közülük több mint 200 ezer különböző személy a Felvidékről, hogy ha csak egy mód van rá, támogassátok anyagilag a Körképet, hogy mi még több merész, egyedi cikkel, színes és gyors hírrel járuljunk hozzá a tényfeltáráshoz és a hiteles tájékoztatáshoz.

 

Most tényleg nagy szükségünk van rátok.

 

Köszönjük!

 

Király Zsolt

ITT lehet anyagilag támogatni a Körképet!

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 12 olvasónak tetszik ez a cikk.