Nyitókép: Želinský Jozef Fb-oldala

 

A választási kampány eddigi szakaszában jellemzően Forró Krisztián pártelnök és Gyimesi György képviselték a médiában a Szövetség-Aliancia 18-as listáját.

 

Mától azonban beindul a televíziós nagyüzem a többi, befutó helyeken szereplő jelöltek számára is. Megmutathatják felkészültségüket, bizonyítva, hogy nem érdemtelenül kerültek befutó helyekre, és a párt parlamenti bejutása esetén megfelelően tudják képviselni majd a magyarságot a szlovák parlamentben.

 

 hirdetes_810x300  

Szeptember 11-én, hétfőn 19.50-től Želinský Jozef (Most-Híd platform) az egyik smeres nagyágyúval, a párt korábbi zsolnai megyefőnökével, egykori védelmi miniszterével, jelenlegi parlamenti képviselőjével, Jaroslav Baškával kerül szorítóba a TA3-ban.

 

Želinskýtől eddig még nem láthattunk politikai megnyilvánulást, most azonban szlovák nyelven, a Smer egyik veteránjával mérheti össze erejét. A további beosztásról a TA 3 hírtelevízió műsoraiban itt írtunk bővebben.

 

Kép forrása: Körkép.sk

 

Hogy mit is jelent a magyar politikusok országos médiában való szereplése a párt és a választók számára az eredmény szempontjából, arról pedig itt.

 

Forró Krisztián pártelnök várhatóan az egyik legolvasottabb szlovák hírportál, a SME stúdiójában is megjelenik majd, mégpedig Zuzana Kovačič Hanzelová műsorában. Az ismert, kemény kérdéseiről ismert műsorvezető ugyanis a pártok egyes listavezetőivel beszélget. Eddig Richard Sulík (SaS) és Andrea Letanovská (Demokrati) kapott meghívást. Forró Krisztiánnak a napokban kellene képernyőre kerülnie.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!