Dezső
  • HUF: 383.92
  • USD: 1.06
  • 15 °C
  • 21 °C

Hirdetés (X)

Mindennapjaink

A rendőrök elfogták Világi Oszkár fiát. Drog volt nála

A rendőrök egy gépkocsi első ajtajának tárolórekeszében találtak tiltott szereket.

Nyitókép: pravda.sk

 

Április 8., 20.32 Világi Oszkár exkluzív reakciójával frissítve. Az eset még egy hete, március 30-án történt a Medve-Vámosszabadi határátkelőhelyen. A magyar rendőrök két fiatal fiú furcsa viselkedésére lettek figyelmesek. A luxus SUV gépjárműben  a 21 éves S. András és Világi Oszkár fia, a 24 éves V. Bálint utazott, írja a Pravda című szlovák hírportál. Zavart viselkedésük miatt igazoltatták őket, majd a gépkocsit is átvizsgálták.

 

A sötétbordó színű, teflon fényezésű Range Rover első ajtajának tárolórekeszében kábítószergyanús növényi származékot találtak, amit lefoglaltak.

 

Az átvizsgált gépkocsi. Kép: police.hu

 

A helyszínen megjelenő győri járőrök a 24 éves járművezetőt és 21 éves utasát elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították őket. Mindkét szlovák férfi elismerte a tiltott szer birtoklását, illetve egyiküknél a drogteszt is pozitív lett, így a nyomozók kábítószer birtoklásának vétsége miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket”

 

– olvasható a magyar rendőrség honlapján.

 

Kép forrása: police.hu

 

A Pravda úgy tudja, hogy a két fiatalnál 36,7 gramm gyanús szárított növény volt, és hogy a két személyt kihallgatásuk után elengedték.

 

A hírportál értesüléseit a szlovák rendőrség sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta.

 

“A határátkelőhelyen a magyar rendőrség jogosult eljárni”

 

– nyilatkozta a Nagyszombati Kerületi Rendőrfőkapitányság szóvivője, Mária Linkešová.

 

Frissítve:  Cikkünk megjelenése után néhány órával maga Világi Oszkár is reagált a Körképnek.

 

Világi Oszkár a Körképnek: A fiam kocsijában két gramm szárított növényt találtak

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 39 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Kommentek

Gabo
2021. ápr. 08. 03:57

Egy kis fű senkit nem zavar. Negatív tesztjük volt???

Attila Sz
2021. ápr. 08. 08:00

No kedves Körkép, erre vártam, hogy mikor írjátok meg ezt a"kenyes cikket"igy konkrétan névvel és mindennel... Szóval nagy gratula, egy "tökös-gerinces-korrekt" szerkesztőség vagytok!!! Bezzeg a többi "libernyak-szennylapok-oldalak" mint az Új szó vagy a Paraméter hallgatnak mint szar a gyomban ugye mert félnek hogy elmardna a libernyak szerkesztőségük havi apanazzsa. És vhogy a mi kis dragalatos "Ma7 szerkesztőségje" sem foglalkozik Világi úr fiának drogos ugyleteivel, ez is érdekes! No mindegy, szóval le a kalappal Körkép stábja, ott vagytok a" szeren", meg1x nagy Gratuláció a szerkesztősegnek!

Király
2021. ápr. 08. 08:48

apucinak a tintafoso fiacskája,

B, Gy.
2021. ápr. 08. 10:38

Ahol van penz, fiatalok koreben szinte elkerulhetetlen az alkohol vagy drogproblema a lebukas csak ido kerdese.MIert kellene titkolni nem ok az elsok sem az utolsok.

Alien
2021. ápr. 08. 11:27

Előfordul ez szegény családba,előfordul ez egy átlag családban, és előfordul ez gazdag családban. A különbség csak a drog minőségében van. Ebből a szempontból én nemhibáztatom a Világi urat, mert 24 éves már felnőtt.

jani
2021. ápr. 08. 18:02

Nem szeretem az apuci kocsijával menősködő ficsúrokat. De azért pontosítsunk: a drog kb. egy szál mariskás cigi volt, amit a kocsi utasánál találtak, nem Világi fiánál. Ez aztán a nagy fogás, Világi monnyon le, adja el a DAC-ot, stb.!

A kommenteket lezártuk.

Szóljon hozzá!

Körkép

A szerkesztőség általános szerzője.

Hirdetés (X)

Kövessen minket