Nyitókép: Körkép.sk

 

Fájó szívvel és könnyes szemekkel búcsúzom kedves alapiskolámtól.

 

Elhagyni valamit, ami boldogság forrást és a tudás birodalmát jelentette számomra, fájó sebeket okozott a szívemen.

 

Tudom, ez az elválás nem örökös. Ellátogatok én még ide, és hiszem, érzem, tudom, hogy szeretettel várnak majd engem. Nagyon szerettem itt a somorjai alapiskolában. Mindig voltak kedvenc tantárgyaim és olyanok is, amelyekkel ki lehetett volna űzni a világból. De sebaj! Az élet már csak ilyen. Édesanyámék azt tanították nekem, hogy mindig harcoljak az álmaimért, önmagamért, és azt tanácsolták, hogy lélekben maradjak gyermek. Ígérem így lesz! Megvalósítom önmagam!

 hirdetes_300x300  

 

 

Köszönettel tartozom a kedves pedagógusaimnak, akik szárnyaik alá vettek engem és osztálytársaimat. Boldog éveink voltak az iskolai falain belül. Rengeteg tudással gazdagodtunk. Belátom érdemes volt türelmesen, szorgalmasan tanulnom. Igazuk volt, amikor a pedagógusaim és a drága Szüleim erre biztattak.

 

Köszönöm az igazgató és valamennyi pedagógus munkáját. Valamint köszönöm az alkalmazottak, a takarítók munkáját is. Szorgalmas tevékenységükkel naponta tisztaságot varázsoltak az iskola épületében.

 

Sohasem gondoltam volna, mennyi aktuális információ, új ismeret van, amelyeket még nem ismerek. Köszönöm a tanáraim és szüleim segítségét, valamint a türelmét. Kellett ám hozzám türelem, megértés is! Néha önfejű vagyok… nem tehetek róla… Ha megbántottam valamelyiküket, kérem, ne haragudjanak rám. Sajnos, minden ember hibázhat, így én is sokszor hibáztam.

 

Drága Osztálytársaim! Köszönöm, hogy megismerhettelek Titeket. Úgy érzem, akárki akármit mond, kiváló osztály voltunk. Szerettem veletek sok időt eltölteni. Nagyon fáj, hogy a ballagáson nem vehettem részt, nem lehettem Veletek. Az is nagyon fáj, hogy a bankettet is ki kellett hagynom. De most ezt hozta a sors. Viszont nem végleg búcsúzunk. Remélem, fogunk még együtt ünnepelni, hogy további életünkre, amely szeptembertől vár ránk , új lendülettel ugorjunk bele. Szeretlek Titeket!

 

 

Szeretett Szüleim és Testvérem! Szeretett Nagyszüleim! Nagyon köszönöm, hogy felneveltetek, hogy a lányotok, szerető testvéred és az unokátok lehetek. Néha mérgelődtök miattam, de nekem is lehet ám rossz kedvem, rossz napom. Ígérem, megtanulom kezelni, csak kérlek benneteket, ne haragudjatok rám. Köszönöm mindazt, amit értem, a boldog, szeretetteljes és egészséges gyermekkoromért tettetek, illetve a jövőmért tesztek. Nélkületek nem lehetnék ilyen boldog, céltudatos lány. Örökké hálás leszek Nektek!

 

 

Már most hiányoznak az iskolai mindennapok: a sok morgás, a felmérők miatti idegesség, a türelmetlenség és persze a rengeteg nevetés. Vidáman és lelkesen jártam ide iskolába. Itt lettem igazi fiatal tini, én Thaly Anasztázia Somorján, a Corvin Mátyás Alapiskolában.

 

Ízek harca Sárosfán – Képekkel, videókkal fűszerezve

 

Vigyázzatok magatokra. Tudom, még találkozunk. Szép és tartalmasan kellemes nyári napokat kívánok mindenkinek.

 

Thaly Anasztázia

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 4 olvasónak tetszik ez a cikk.