Manapság egyre többen keresik az otthon kényelmét a nyári szabadságuk ideje alatt is. Családias, meghitt szállodát, barátságos, otthonias környezettel. Ahol nem a több száz vendég egyikeként tekintenek az emberre, ahol a vendég nem csak egy szobaszám. Ahol a parkolástól kezdve a reggeli összeállításán át a vacsora utáni kávé, egyéb frissítő felszolgálására is odafigyelnek. Nap mint nap választékos ételekkel kedveskednek a vendégeknek.

 

 

A szállodában egészen különleges millió fogad bennünket. Aki szeretné megtapasztalni az igazi vendéglátást, az feltétlenül próbálja ki. A személyzet észrevétlenül teszi a dolgát olyan szinergiában a vendéggel, hogy az az érzésünk támad, valóban a vendég kívánságára szakosodtak.

 

 hirdetes_300x300  

Ahol kellemes környezetben, a Balaton-partján, de mégis a többiektől távol, kicsit elbújva, zártan, remek szolgáltatások vesznek körül.  A balatonfüredi négy csillag superior Hotel Golden Lake Resort, mely 2021-ben az év wellness-szállodája díjat is elnyerte Magyarországon, garantáltan emlékezetes pihenést, feltöltődést biztosít. A szálloda minden négyzetméterén érződik, hogy értő kezekben van, ahol a szakavatott vezetés igyekszik az otthon kényelmét biztosítani vendégeinek.

 

 

A Balaton egyik legszebb helyén

 

Augusztus második felére újra visszatér a jó idő, így ami hazai környezetben, a Balaton egyik legszebb helyén választana nyaralási helyszínt magának, az a Hotel Golden Lake Resortban garantáltan jó döntést hoz. Az augusztus 4-27. közötti Balatonfüredi Borhetek szintén izgalmas és jó választásnak ígérkezik.

 

A legnépszerűbb Balaton-parti fürdőhelyek közé tartozó Balatonfüred hangulatos sétánya, patináns kikötője mellett az 1800-as évek végét idéző belvárosa hangulatos nyári sétára csábítja az utazókat. Akik a privát wellness és a vízparti jakuzzi élménye mellett a nyári Balaton csodás látványát is élvezhetik Hotel Golden Lake Resortban.

 

A legpatinánsabb magyarországi utazási magazin, Az Utazó (The Hungarian Traveller) közönségszavazata alapján 2020 és 2021 legjobb wellness szállodájává választott Hotel Golden Lake Resort, családias vendégszeretettel, trendi stílusban teljesen megújulva várja vendégeit. Emlékezetes pihenést, garantált feltöltődést biztosítva.

 

 

A szálloda minden négyzetméterén érződik az odafigyelés, a precizitás, az otthon kényelmének biztosítása a vendégek számára. A nyitott és világos terek szabadságot adnak. Merevség helyett előzékenységet és odafigyelést kapunk.

 

Nagy előnye, hogy rossz idő esetén is teljes értékű programkínálattal szolgál, hiszen a beltéri medencék, a szauna világ, a tepidárium, a fitnesz terem, a különböző masszázsok mind-mind rendelkezésre állnak.

 

 

További előny, hogy közvetlenül a Balaton partján található, mégis minden lényeges dolog gyalogosan is elérhető. Beleértve a kikötőt, a csodálatos füredi múzeumokat, galériákat, a megannyi éttermet és szórakozóhelyet.

 

Az utánozhatatlan hangulatú szálloda különlegessége, hogy a közösségi terek mellett a szobák faláról is a Balaton világa köszön vissza a fekete-fehér lenyomatokról. A „magyar tengerre” néző szobákból, teraszokról kitekintve pedig a nyári Balaton és a közeli tihanyi apátság látványa garantálja azt a csodás, megnyugtató képet, ami biztosan feledhetetlenné teszi a Balatonfüreden eltöltött napokat.

A XIX századi aranyévek belvárosa.

 

A nemzetközi hírű turisztikai desztinációvá vált Balatonfüred azért is különlegesen szép helyszín, mert a XIX század második felének legszebb éveit idéző utcái, házai, hangulata egy perc alatt elvarázsolja a városba érkezőket. Akik a Balaton partján sétálva, a balatoni hajózás legszebb éveit idéző hajókikötő mellett elhaladva az izgalmas rendezvények helyszínének számító Tagore Sétányon sétálhatnak tovább. Emlékfaparkjában nemzetközileghíres költők, politikusok, tudósok ültettek fákat az utókornak.

 

A szálloda akciós ajánlatai ITT tekinthetők meg. Az egyéb ajánlatokról ITT kapunk bővebb tájékoztatást.

 

A családias jelleg meghozza azt az érzést, hogy a szállót fél perc alatt lakja be a vendég. Onnantól kezdve pedig együtt él a balatoni sodrással és örülhet, hiszen megérkezett a régen áhított pihenésre, vakációra.

 

 


A belváros macskaköves utcáin haladva a régmúlt aranyéveit idéző épületei között olyan csodás házakat is megcsodálhatunk, mint a magyar irodalom kiválóságának számító Jókai Mór 1870-ben épült villája és a Balatonfüred legjelentősebb történelmi emlékei közé tartozó Vaszary Villa. Ahol  magas színvonalú képzőművészeti kiállítások is vonzzák a közönséget.

 

Az igazgató és tulajdonos Radóczy Andrea felügyelete mellett azt a figyelmet kapjuk, amihez ugyan építhetnek palotát, de attól még nem garantált a figyelem. Itt viszont még a parkolóőr is akkor nyitja fel nekünk a sorompót, amikor pont odaérkezünk

 

Aki egyszer ellátogat a Hotel Golden Lake-be, az szinte biztos, hogy visszatérő vendég lesz.

(x)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 4 olvasónak tetszik ez a cikk.