Nyitókép: Csúsz Péter Fb-oldala

A Szövetség-Aliancia Rimaszombati Járási Elnöksége megválasztotta képviselőjelöltjeit a parlamenti választásokra. Ezek a nevek a következők:

 

Cziprusz Zoltán
Halász Attila
Juhász Péter
Pósa Dénes
Varga Ákos Dezső, mint póttag

 

Breaking: Farkas Iván (MKP) nem indul a Szövetség színeiben a parlamenti választásokon

 

A testület egyúttal a következő határozatot fogadta el:

 hirdetes_300x300  

 

„A választási siker elérése érdekében a jelöltállítás megkezdésétől fogva cselekedjünk felelőségteljesen. Mindenki számára a magyar közösség parlamenti képviseletének tisztességes megszerzése legyen a fő cél. Egyetértünk a Szövetség bővítésével pártonkívüli személyek bevonásával is, ez nem lehet ok arra, hogy bárki is elhagyja a pártot.

 

Üdvözöljük a tárgyalások megkezdését a Winkelmann vállalattal a rimaszombati ipari parkban. Komoly munkahelyteremtési lehetőséget látunk benne, mint Rimaszombat, mint környezete számára. Egyben felkérjük a járás községeinek polgármestereit, hogy kísérjék figyelemmel a tárgyalások kimenetelét, hogy kellő rugalmassággal tudjanak visszahatni az elsődleges vállalkozásra ráépülő szektor kihívásaira, a létesülő munkahelyek megfelelő betöltésére a térségünk megerősödése érdekében.”

 

A Szövetség-Aliancia egyelőre nem kezdte meg a választási kampányt, pillanatnyilag a platformok közti harc foglalja le figyelmüket.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!