Nyitókép: Most-Híd/Facebook/screenshot

 

Bugár Béla belép az újonnan létrehozott Most-Hídba. Mint mondta, tapasztalataival a régiókban szeretne segíteni. Ő maga azonban a választásokon nem tervez indulni, és a Most-Híd vezető pozícióira sem pályázik. Sólymos László jelenlegi pártelnök aláhúzta: a Most-Híd olyan párt szeretne maradni, amely az együttműködést és a megbékélést segíti elő. Mindketten elutasítják a gyűlöletet és a félelemkeltését.

 

„Nem csak tanácsot fogok adni, az nem elég”

 

– mondta Bugár, hozzátéve, hogy ahol szükség van rá, ott megtalálják őt. Részt kíván venni a megbeszéléseken, és szeretne ellátogatni a régiókba. Saját elmondása szerint eddig a gyűlöletet próbálta megszüntetni a politikában.

 

„Elutasítom azt a politikát és azokat a politikusokat, akik az emberek félelmét uszításra használják fel”

 

 hirdetes_810x300  

– mondta. Azt szeretné, ha Szlovákia gyűlöletmentes ország lenne a 2023. szeptemberi választások után.

 

Bugár újra hadrendbe állt és a Szövetséget gyalázza: Egyszerű hazudozók!

 

Sólymos kijelentette, hogy a választásokon azokat kívánják megszólítani, akik stabilitást és gyűlöletmentes országot akarnak. Aláhúzta, hogy a Most-Híd továbbra is az alappillérein áll, ami nem más, mint a kölcsönös bizalom, a tolerancia és a megértés. Elutasítják az EU-ból és a NATO-ból való kilépéssel, valamint Szlovákia jövőjével való hazardírozást.

 

„Nem Brüsszel okolható azért, hogy nem lesz Rázsochy, hanem azoknak a hozzá nem értése, akik 2020 óta kormányozták ezt az országot”

 

– jegyezte meg.

 

Hangsúlyozta továbbá az államháztartás konszolidálásának szükségességét és a szétesett államigazgatást. Elmondása szerint a Most-Híd–Modrí választási párt programja még bemutatásra vár, de kiemelte a Most-Híd prioritásait, így az egészségügyet, az oktatást, a nemzeti jogok kiterjesztését és a vidékfejlesztést. „Ahhoz, hogy elmozdulás történjen, be kell lendíteni a gazdaságot” – húzta alá.

 

Teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.