Nyitókép: rimava.sk

 

Rimaszombatban nem egész két héttel a helyhatósági választások előtt visszalépett az egyik polgármesterjelölt az iskolaigazgatóként induló jelölt javára.

 

Nadežda Demeterová polgármesterjelölt ma sajtótájékoztatón jelentette be, hogy visszalép Jaroslav Bagačka polgármesterjelölt javára. Lépését a következőkkel indokolta:

 

„Kettőnkön kívül még négy jelölt indul a polgármesteri székért a városban. Beláttam, hogy nem forgácsolhatjuk a polgárok szavazatait, azokat a szavazatokat, amelyek a változásról szólnak. Nincs idő a megosztottságra, ezért én a legerősebb jelöltet, Jaroslav Bagačkát fogom támogatni és saját magam is őt választom. Nagyon kérem, tegyenek így Önök is. Jaroslav Bagačka egy tapasztalt politikus, akiben minden feltétele megvan annak, hogy jól vezesse Rimaszombatot. A városnak változásra van szüksége, ehhez pedig mindnyájunk bölcs döntésre van szükség a választásokon”

 

 hirdetes_810x300  

– indokolta döntését Demeterová.

 

Jaroslav Bagačka megköszönte Nadežda Demeterová döntését.

 

„Senki sem kételkedhet abban, hogy az idei helyhatósági választások Rimaszombatban nagyon fontosak. A város, amelyre komoly kihívások várnak, áttörést érhet el és teljesen új útra léphet. A haladás, a nyugodt, megfontolt politizálás és új remények útjára.

 

Szükséges, hogy a város demokratikus erői összefogjanak, egyesítsék az erőket, hiszen közös választóink vannak. Nem lehet nem észre venni, hogy az összefogás, az új politikai kultúra, a változás szükségessége ezekben a körökben nagy erővel rezonál. Köszönöm”

 

– emelte ki Bagačka a sajtótájékoztatón.

 

 

Bagačka polgármesterjelölttek készült választások előtti anyagunk ITT olvasható:

 

Enyhül-e a feszültség a képviselő-testületi üléseken a következő négy évben Rimaszombatban? – Beszélgetés Jaroslav Bagačka polgármesterjelölttel

 

Mede Géza

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 4 olvasónak tetszik ez a cikk.