Nyitókép: Körkép.sk

 

Sokszínű programokkal köszönthették az érdeklődők az idei őszt.

 

 

A bősi „nagycsalád” ünnepe

 

Idén is megtartották a családi napot a csallóközi városban. A helyi egyházközség szervezésében újfent összegyűltek a gyermekek, a szülők, valamint a nagyszülők a Hétfájdalmú Szűzanya emléknapján, hogy együtt töltsenek egy kellemes délutánt.

 hirdetes_810x300  

 

 

 

 

A hagyományokhoz híven sokszínű programkínálattal várták az érdeklődőket. A bősi plébánia gondozott udvarán fellépett többek között a Zöld Csillag Színtársulat, a bősi Nyugdíjas Énekkar, volt gyerekzumba és cserkészprogram is.

 

 

 

Emellett változatos finomságokat fogyaszthattak a jelenlévők. A kínálatban szerepelt pecsenye, gulyás, valamint sós és édes sütemények is.

 

 

Nyékvárkony: Magyarok-szlovákok együtt szórakoztak

 

A kikapcsolódásra törekedő faluvezetés idén sem okozott csalódást.

 

Ismét vidám hangulatú rendezvényt szervezett Nyékvárkony Község Önkormányzata. Idén is megtartották a horgászversenyt és volt programdús nyárbúcsúztató is.

 

  • Polgármesteri horgászkupa

 

Ötödik alkalommal zajlott horgászverseny a helyi önkormányzat jóvoltából. Idén negyvennégy versenyző nevezett be a megmérettetésre.

 

 

 

 

 

  • Nyárbúcsúztató nyékvárkonyi módra

 

A helyi önkormányzat, illetve a Csemadok Nyékvárkonyi Alapszervezetének közös rendezésében a 2023. évi nyarat is elbúcsúztatták. A programkínálat idén is változatos volt:

  • versenyek sokasága,
  • habparty,
  • mi több zenés szórakozás is volt.

 

Ezen az eseményen tartották meg az IVECO Daily tűzoltóautók megmérettetését. A régióbeli testi fogyatékosok versenyére szintén sor került a csallóközi nagyközségben.

 

 

 

 

A gyermekek nagy örömére ők sem maradtak megmérettetés nélkül. A szervezők játékos feladatokat készítettek számukra. Ilyen volt többek közöt a vödörhordás, valamint a zsákban ugrálás is.

 

 

 

 

Tizennégy főzőcsapat nevezett be a lecsófőző versenybe. Készült hagyományos jellegű és egy-egy „újragondolt” fajta is. A rendezvényt minden eddiginél nagyobb érdeklődés jellemezte.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hangulatos családi esemény a Csilizközben

 

A Radványkodók, a Vöröskereszt Helyi Szervezete és a Ringató közös rendezésében zajlott egy családi délután az egyik csilizradványi vendéglő udvarán.

 

Radványkodók – a csilizradványi önkormányzat mellett működő gyermek- és ifjúsági klub megtartotta nyári programjait

 

Az örömteli rendezvényen mindenki jól érezte magát. A gyermekek csillogó szemei és vidámsága jókedvre derített.

 

Laky Erzsébet

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.