Nyitókép: sport.sk

 

Bár a magyar válogatottba most sem jutott be DAC-játékos, Pavel Hapal szlovák szövetségi kapitány Dunaszerdahelyre is küldött meghívót. Kristián Koštrna, a DAC (átmeneti) kapitánya bizonyíthat akár Wales ellen is az Eb-selejtezőn.

 

A szlovákok október 10-én Walest fogadják Nagyszombatban, ráadásul miután az UEFA enyhített az eredetileg kiszabott bírságon, a szurkolóknak sem kell távol maradniuk a mérkőzéstől.

 

Fellebbezett a Szlovák Labdarúgó-szövetség – Mérsékelte a büntetésüket az UEFA

 hirdetes_300x300  

 

Hapal most is 26 játékost – 4 kapust, és 22 mezőnyjátékost nevezett a válogatott keretbe. A Wales elleni találkozó után három nappal a válogatott is felavatja már a pozsonyi nemzeti stadiont – Paraguay csapatát fogadják majd a Téglamezőn egy felkészülési mérkőzés keretében.

 

A tervek szerint ezen a találkozón veszi magára utoljára a címeres mezt Martin Škrtel, Tomáš Hubočan és Adam Nemec.

 

Koštrna nevezésével kapcsolatban Pavel Hapal elmondta, hogy a védő nagyon jó teljesítményt nyújt a DAC-ban, a mostani meghívásával pedig szeretnék őt bevonni a nemzeti csapatba.

 

Marco Rossi keretet hirdetett, Kalmárra még nem számíthat

 

Október 10-én a szlovák-walesi meccsen egy időpontban lépnek pályára a magyarok is a horvátok ellen. A két találkozó eredménye rendkívüli fontossággal bír a magyarokra nézve, ugyanis ha pont nélkül térnek haza, de a szlovákok megverik Walest, úgy nagyjából el is úszik a magyar Eb-álom.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!