Nyitókép: Körkép.sk/Komjáthy Petőcz Andrea

 

Igazi jó hírt közölt a Komáromi FC közösségi oldalán – az ősszel átmenetileg a lilákhoz érkező Saláta Kornél 2021 júniusáig érvényes szerződést kötött a klubbal.

 

A korábbi válogatott játékos tapasztalata és rutinja érezhető pluszt adott már az őszi idény utolsó mérkőzésein is az egyébként fiatal csapatban, így maradása mindenképpen pozitív hír a csapat, a klub és a szurkolók számára is.

 

A KFC még a téli felkészülés január 13-i kezdete előtt bejelentette több játékos távozását is. Míg a magyar utánpótlás-válogatott kapus, Ásványi Balázs Nyíregyházán folytatja, addig Martin Šimko a cseh FC Vysočina Jihlavához csatlakozott a szünetben. A féléves kölcsönjáték lejárta után Sandal Dominik is visszatért a Gyirmót FC Győrhöz.

 hirdetes_300x300  

 

Megkezdődik a felkészülés a Komáromi FC-nél, Fortuna Ligás csapattal is megmérkőznek – Íme a menetrend

 

A tavaszi szezont nem a KFC-ben kezdi Matej Slávik, Dominik Ujlaky, Slavomír Pagáč, Samuel Antálek, Erik Mikeš és Marek Rigo sem.

 

Információink szerint a kölcsönjátékon lévő Domonkos Kristóf sorsa még kérdéses, annyi azonban biztos, hogy Komáromban jelenleg azon dolgoznak, hogy minél stabilabbá tegyék a keretet, ezért főleg a védelemben és a középpályán fognak erősíteni. Hivatalos bejelentés még nem történt érkezőkről, azonban információink szerint folyamatosan érkeznek próbajátékra a játékosok.

 

Új edzővel és nagyobb támogatással vág neki a tavaszi szezonnak a Komáromi FC

 

A komáromiak jelenleg a második liga tabellájának 12. helyén áll. 17 mérkőzés során 20 pontot gyűjtöttek be ősszel, mérlegük 5-5-7.

 

Körkép.sk/kpa

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 10 olvasónak tetszik ez a cikk.