Nyitókép: körkép.sk

 

Az újonc Liptószentmiklós csapatát fogadja vasárnap koraeste a DAC, miután hétközben kiesetett az Európa Konferencia Ligából, előtte pedig vereséggel kezdte meg a bajnoki idényt Nagymihályon.

 

Lehet, hogy a felkészülést sikeresnek könyvelte el Németh Antal, a várt jó eredmények azonban idáig elmaradnak. A belgrádi vereség után Nagymihályban sem tudott jól rajtolni a DAC, majd hétközben hazai pályán, szurkolói előtt volt kénytelen újabb vereséggel búcsúzni az EKL-től.

 

A találkozó előtt Dominik Kružliak, Liptószentmiklós szülöttje a klub honlapján nyilatkozva elmondta

 

 hirdetes_300x300  

„Liptószentmiklós az otthonom, de félre kell tennem az érzéseimet. Három vereség után nem lehet más célunk, mint a győzelem és az első három bajnoki pont megszerzése.”

 

A liptószentmiklósi csapat a Slovan ellen kezdte meg a bajnokságot. 1:4-es vereségüknek a poprádi Nemzeti Edzőközpont adott otthont, miután saját stadionjuk egyelőre nem megfelelő a Fortuna Liga mérkőzéseinek lebonyolítására.

 

Se csapat, se tábor, se tudatos klubvezetés – Simán kiesett a DAC a nemzetközi kupából

 

Az érvényben lévő járványügyi szabályozások szerint a MOL Aréna befogadóképességének feléig fogadhatják a szurkolókat a sárga-kékek. Ez annyit jelent, hogy mintegy 6000 szurkoló buzdíthatja a dunaszerdahelyieket a helyszínen. A mérkőzésre való belépés feltételeiről itt ír bővebben a klub.

 

A mai találkozót a voyo.markiza.sk internetes oldalon közvetítik élőben. A mérkőzés 18:00-kor kezdődik, játékvezetők Dohál – Straka, Jánošík.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!