Nyitókép: dac1904.sk

 

A szlovák első osztály, a Fortuna liga második helyén végzett DAC keretéből 10 játékosnak jár le a szerződése a szezon befejeztével.

 

Könnyen lehet, hogy szokás szerint kő kövön nem marad a keretben, ami ismét csak lehetetlenné teszi a szisztematikus csapatépítést, üljön akár maga Mourinho is a kispadon. Mi több, a nagy változások a nemzetközi kupafordulók előtt teszik bizonytalanná a csapat helyzetét.

 

 hirdetes_300x300  

Van hová fejlődnünk!

 

Felröppent hírek szerint Krstovič iránt a skót Glasgow Rangers érdeklődik, de sokallják érte a Világi által kért, irreálisnak tartott 6 millió eurót.

 

A SME ellenben arról cikkez, hogy a BL csoportkörébe igyekvő Slovan a DAC középpályását és egyik legjobb emberét, Káčert vinné. A klub érdeklődését iránta Vladimír Weiss vezetőedző is megerősítette.

 

„Belko, Káčer, Polievka, Bartoš. Mind jó játékos. Meglátjuk, mennyire járunk sikerrel, de szeretnénk megszerezni őket”

 

A DAC szurkolók zuhanyhíradójában arról is beszélnek, hogy Dominik Greif, a Slovan korábbi kapusa, aki jelenleg a Mallorca hálóőre, érkezhet a csallóközi városba. Ez a hír azonban a szlovák sportsajtó szerint mindenféle realitást nélkülöz.

 

Körkép.sk hírlevél: 1. A mai DAC leggyengébb láncszeme a klubvezetés. 2. A KDH és a Szövetség egymástól inspirálódhat. 3. Budapest lesz szerdán a foci fővárosa

 

A DAC klubvezetése nyílt titok, hogy szinten ingyen szeret igazolni, és horribilis összegekért szabadulna amint csak lehet, a játékosaitól. Egy spanyol első osztályból érkező kapus azonban megfizethetetlen igazolás az igencsak zsugori ember hírében álló Világinak, aki a cégeiben is rendkívül alacsony fizetésért dolgoztatja az embereket.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 10 olvasónak tetszik ez a cikk.