Nyitókép: fradi.hu

 

Kissé talán elrugaszkodottnak tűnik a hír, de szlovák sajtóértesülések szerint Sztanyiszlav Csercseszovval tárgyalnak a DAC-nál.

 

Mint arról beszámoltunk, hétvégén csúnya, 5:1-es vereséget szenvedett a DAC a Niké Liga 11. fordulójában. Az alapszakasz felénél a sárga-kékek a 7. helyen állnak, ami jelenleg egy a bennmaradásért folyó harcot jelentene a dunaszerdahelyi csapat számára.

 

Adrián Guľa vezetőedző a szurkolók bizalmát már elvesztette, mióta Dunaszerdahelyre érkezett, sikerült szinte tökéletesen kigyomlálnia a magyar játékosokat a csallóközi klub keretéből. Emlékezzünk csak Kalmár Zsolt esetére, akinek alig adott játéklehetőséget, majd a csapatkapitányi karszalagtól is megfosztotta, mielőtt a játékos inkább önszántából távozott a klubtól.

 

 hirdetes_810x300  

Idáig a vezetőség kiállt Guľa mellett, pedig az EKL-ből sikerült rögtön az első fordulóban kikormányoznia a csapatot, majd a bajnokságban sem éppen úgy muzsikált a csapat, ahogy azt elvárhatták a szurkolók, vagy épp a vezetőség.

 

A szombati, Zsolna elleni vereség után több szlovák sajtóhír is arról szól, hogy állítólag a Fraditól menesztett Sztanyiszlav Csercseszovval tárgyal Világi Oszkár.

 

Csercseszovnak július 19-e óta nincs munkája, mióta a Ferencvárosnál elbúcsúztak tőle. Hogy van-e valóságalapja a DAC-cal való tárgyalásának, napokon belül kiderülhet.

 

Körkép.sk

 

„Adrián Guľa auf Wiedersehen” – Győzni mentek, de óriási zakóval térnek haza a sárga-kékek

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 5 olvasónak tetszik ez a cikk.