Pilhál Tamás: Ha így futunk neki 2022-nek, nagy baj lesz - Körkép.sk
Tímea, Irma
    |    
HUF: 376.25
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
hirdetes_810x300

Pilhál Tamás: Ha így futunk neki 2022-nek, nagy baj lesz

2020. dec. 02. 08:11

Nyitókép forrása: pestisracok.hu

 

Külföldi titkosszolgálati akció ide vagy oda: ilyen magas labdát nem szabad adni az ellenségnek. Ha a nemzeti oldal így fut neki 2022-nek, nagy baj lesz. Kéne egy szép nagy átvilágítás párton belül, s a két lábon járó aknákat – érdemeik elismerése mellett – legalább az első sorokból ki kéne vonni! Még egy Borkai- vagy Szájer-affér nem biztos, hogy lábon kihordható.

 

(…) Változnak az idők: az ifjú Karinthy a szeren lógott, Hadházy a korláton, Szájer pedig az ereszen… El kell ismerni: az ereszen lógó politikus mint politikai kép „k…a erős” – Bunkónéval szólva. És – mi tagadás – vicces is. Kár, hogy a rajtaütést végző német titkosszolgálat belga rendőrség nem készített róla felvételt.

 

Tán annak is van némi humorértéke, hogy a helyi terrorista különítmények nyakon csípésére tökéletesen alkalmatlan, Brüsszel egyes kerületeit (Molenbeek) nagy ívben elkerülő belga rendőrség most milyen keményen és gyorsan lecsapott néhány nudistára. A brüsszeli Kék Osztriga Bárt (vagy hogyishívjákot) pikk-pakk megtisztították a veszedelmes elemektől – a terroristák még ráérnek…

 

Komolyra fordítva a szót: évek múlva esetleg majd mosolygunk az egészen – feltéve, hogy Szájer túltolt „házibulija” nem ránt magával a mélybe sokkal fontosabb dolgokat. Mint például a magyar nemzetet… Azt a magyar nemzetet, amely Brüsszelben – a lengyelekkel karöltve – épp élethalálharcát vívja a Negyedik Német Birodalom ellen, `22-ben pedig a birodalom itteni kitartottjai (az ötödik hadoszlop) ellen kel birokra, hogy megvédje szuverenitásunk maradékát.

 hirdetes_810x300  

 

Talán majd lesz kedvünk mosolyogni, ha a be nem vert patkószeg miatt csak a lovas bukik – a roham, a csata és az ország nem!

 

(…) Hogy pontosan mi történt, talán sosem derül ki. Ahhoz túl nagy a tét, túl nagy erők mozgatják a szálakat. Átlag magyar honpolgár csak annyit raktároz majd el magában: egy fideszes csóka az ereszen csúszva menekült a melegbárból, puttonyában droggal. Egyébként mindaz, amit Szájer maga elismert, elegendő ahhoz, hogy kárt okozzon a nemzeti oldalnak, rontsa a kereszténység és a családok védelméért rengeteget dolgozó kormány hitelességét és gyengítse brüsszeli alkupozíciónkat a létfontosságú szuverenitás-harcban. A Fidesznek csupán annyi szerencséje van, hogy ez a botrány nem 2022 tavaszán, a kampány hajrájában robbant…

 

Külföldi titkosszolgálati akció ide vagy oda: ilyen magas labdát nem szabad adni az ellenségnek. Megint én leszek a vészmadár: de ha a nemzeti oldal így fut neki 2022-nek, nagy baj lesz. Kéne egy szép nagy átvilágítás párton belül, s a két lábon járó aknákat – érdemeik elismerése mellett – legalább az első sorokból ki kéne vonni! Még egy Borkai- vagy Szájer-affér nem biztos, hogy lábon kihordható.

 

A most triumfáló német és egyéb titkosszolgálatoknak (amelyek korábban levadászták Haidert, Strachét és másokat) pedig üzenjük: hiába minden zsarolás, fenyegetés, szexparti-leleplezés, Magyarország még megmaradt, morzsányi szuverenitásából nem engedünk, a vétó marad! (Legalábbis remélem.)

 

Pestisracok.hu, Ha így futunk neki 2022-nek, nagy baj lesz

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kommentek

Nem érkezett még komment. Legyen az öné az első!

Szóljon hozzá!

Kövessen minket