Alojz Hlina: Danko zászlórúdja

2019. aug. 19. 09:59

Nyitókép: Alojz Hlina/Facebook

 

Az SNS most is azt csinálja, amit mindig. Elfedi magát a szlovák lobogóval és egyfajta védőpajzsot csinál belőle. Az SNS-esek nagyon jól tudják, hogy az emberek tisztelik a zászlónkat. Az állami lobogóval nemcsak a pártbéli és a személyes hibáikat akarják elfednie, hanem minden olyan rosszat, tolvajságot és alkalmatlanságot, amit ez a párt és az emberei elkövettek.

 

Tíz évvel ezelőtt, amikor az SNS élén még Slota állt, megfosztottam az SNS Šafárik téri székházát a zászlójuktól. Ha valaki elveszti a zászlaját, az veszít. (…) Volt értelme ennek a tettnek. Én ugyan leültem a magamét a rendőrségen, de ez a tett is hozzájárult a Slota-korszak végéhez.

 

Most ismét a zászlóval hozakodtak elő. Andrej Danko tudja, hogy nagyon rosszul áll a szénája, ezért megpróbál az érzelmekre hatni. Az SNS-nek csak egy dolog jut az eszébe: ismét visszaélni a lobogóval. Nincsen semmilyen problémám a zászlórúddal. Épp ellenkezőleg. Egy várdombra jól kihelyezett, minőségi zászlórúd felállításával egyetértek.

 

(…)

 

Azonban Danko zászlórúdja a parlament mellett rossz helyen lett felállítva. A várdombon annyi olyan hely van, ahol sokkal logikusabb és arányosabb lett volna a felállítása. De nem, Andrej Danko rögtön a parlament lépcsőihez állíttatta fel, a lehető legrosszabb helyre.

 

(…)

 

Danko zászlórúdja gyenge minőségű és olcsó kivitelezésű. Úgy fest mint egy mobilszolgáltató antennájához készült oszlop. Tipikus balfék SNS-esek.

 

(…)

 

Hétfőn a 3D Teamünk a parlamenttel szembeni zászlórúdra egy kapitányi kitüntetést ábrázoló lobogót fogunk kifüggeszteni. Danko pedig augusztus végéig gyönyörködhet benne a Szlovák Nemzeti Tanács Hivatalának ablakából.

 

Ugyanabban az időben, amikor Andrej Danko Robert Ficoval együtt fogja kitűzni a zászlót a parlament elé, mi a parlamenttel szemben a saját zászlónkat fogjuk kifüggeszteni.

 

Facebook: Alojz Hlina

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kövessen minket

Megosztás