Andrej Bán: Az oltástagadó Š. úr - Körkép.sk

Andrej Bán: Az oltástagadó Š. úr

2021. okt. 24. 18:00

Nyitókép: Foto N – Tomáš Benedikovič

 

(…)

 

„Az zavar engem B. úr, hogy nincs szabad eszmecsere, hogy az oltásellenzőket nem engedik szóhoz jutni, és az oltás veszélyeit önök, a média, elhallgatja“.

 

„Nem hallgatunk el semmit, Š. úr. Ezt mégis honnan tudja, ha nem figyeli a médiát?“

 

„A Facebookot követem. A barátom felesége nyáron covidos volt. A barátom, természetesen, vele aludt. Nincs beoltva és mégse betegedett meg. Önök csak ijesztgetnek“.

 

„Nem ijesztgetünk. Azoknak az embereknek a történeteit tesszük közzé, akik a haláluk előtt megbánták, hogy nem oltatták be magukat, Š. úr“.

 

„B. úr, az elején az orvosok és a tudósok azt ígérték, hogy ha beoltatjuk magunkat, akkor szabadok leszünk. Nem lesznek semmilyen korlátozások, semmilyen betegségek. És mi történik most? Egy újabb lockdown közeleg“.

 

„Š. úr, semmi ilyesmit nem ígértek. Azt mondták, amit most is. Az oltás jelentős mértékben csökkenti a megbetegedés veszélyét, illetve annak súlyos lefolyását. Ha lockdown lesz, akkor azt olyan embereknek köszönhetjük, mint maga, Š. úr“.

 

(…)

 

„Szerkesztő úr, nézze meg, hogy azokban az országokban, ahol nagyfokú az átoltottsági szint, ugyanannyi-e a száz lakosra eső áldozatok száma, mint azokban az országokban, ahol alacsony az oltottsági szint“.

 

„Š. úr, hogyan mondjam el önnek? Nemrég tértem haza a fekete besorolású északkeleti járásokból. Egyértelműen megmutatkozott, hogy az oltottság segít. A beoltott szociális intézményekben és a bártfai magisztrátus alkalmazottai körében egyetlen fertőzött sem volt“.

 

„Ez totalitarizmus, diktatúra. Ez az, ami a leginkább zavar, B. úr. Az olyanokat, mint én, kinevetik“.

 

„Még szeretném megkérdezni Š. úr, ön szerint az emberek miért biztosítják be az autójukat, a tulajdonukat és az életüket?“

 

„Ez mégis milyen kérdés? Hogy ha biztosítási esemény történik, ne tegye őket tönkre“.

 

„Látja Š. úr, a vakcinával ugyanez a helyzet“.

 

(…)

 

Denník N, Andrej Bán: Pán Š. Antivaxer

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kommentek

Nem érkezett még komment. Legyen az öné az első!

Szóljon hozzá!

Kövessen minket