Emese, Sarolta
  • HUF: 402.59
  • USD: 1.04
  • 20 °C
  • 30 °C

Berényi József: A rendelkezésre álló kapcsolataim mindegyikét „bevetem”

2020. máj. 29. 13:12

Nyitókép: Facebook/Berényi József

 

A kedden – Igor Matovič, szlovák miniszterelnökkel –  létrejött találkozóm alapján ma tájékoztattam Semjén Zsolt, magyar miniszterelnök-helyettest arról, hogy szerintem magyar közösségünk és a szlovák-magyar államközi kapcsolatok szempontjából mely területeken és témákban képzelhető el előrelépés.

 

Felmerült természetesen azon – Magyarországon dolgozó – szlovák állampolgárok helyzete is, akik a karanténrendszer bevezetése óta nem tudnak szigorú korlátozások nélkül Szlovákiába utazni.

 

Mivel az Igor Matovičcsal folytatott tárgyalás után nagyon sokan jelezték felém ezt a problémát, azt tudom mindenkinek mondani, hogy a rendelkezésre álló kapcsolataim mindegyikét „bevetem” annak érdekében, hogy ez az akadály mihamarabb elháruljon.

 

Nyilvánvaló, hogy megyei alelnökként nincs ebben a kérdésben döntéshozatali lehetőségem, kérni, közvetíteni és javasolni tudok, amit – az MKP többi tisztségviselőjéhez hasonlón – meg is tettem.

 

Facebook: Berényi József

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kommentek

Sándor Tamás
2020. jún. 01. 18:41

Már pont erre a Semjén seggébe bekötött bukott senkiházira szorul rá a miniszterelnök , ha kapcsolatra akar lépni diplomáciailag Magyarországgal.

Szóljon hozzá!

Hirdetés (X)

Kövessen minket