Csáky: Laci, tűnj a francba a listáról! És tűnj a francba a közéletből!

2020. jan. 23. 10:02

Nyitókép: pravda.sk

 

Én azt hiszem, emberileg teljesen érthető történet. Az viszont igaz, hogy jó érzésű embernek hányingere támad tőle. Betekintés a Most-Híd konyhájába.

 

Solymos Laci egy viszonylag értelmes felvidéki magyar ember volt. Fiatalként ott volt az Ifjú Szivekben, jóval később vállalkozni kezdett. Aki a mai világban vállalkozik, nagyon vigyáznia kell, nehogy mocsáros területre tévedjen. Laci oda tévedt.

 

Amíg a tisztesség és az elvszerűség volt a meghatározó számára, addig viszonylag hasznos tagja volt közösségünknek. 2007-ig engem támogatott, MKP-elnökként is, 2007-ben rám szavazott. Ám utána eljött hozzám Mede Vencel, és kezdte mondogatni, földügyekben milyen döntéseket kellene hoznom. Kidobtam őt.

 

Solymos Laci Mede csicskása volt. (…) Solymos nem akart átlépni, de a vállalkozásain keresztül megzsarolhatták őt. 2019-re majdnem a Most koronahercegévé nőtte ki magát.

 

Hat hónappal ezelőtt mindenki úgy tudta, hogy Solymos Laci otthagyja a Hidat és átlép az Összefogásos csapathoz. Októberre világossá vált, hogy ez nem történik meg, állítólag újból megzsarolták őt. Azt mondják, hogy meg kellene kapirgálni a csallóközi vizek kérdését, a sóderkitermelést, az Érsek felesége által benyújtott fellebbezést, ahol Laci fél óra alatt behúzta a farkát…

 

Novemberben nyilvánosan megtámadott engem is, akkor Király Zsolt válaszolt a butaságaira. Érződött, hogy Laci belső feszültségekkel küzd. A Bugár-banda által megzsarolt felvidéki magyar: a Híd igazi arca… A Basternák Hidas politikai ellenfele által megrendelt gyilkossággal, az R7-es nyomvonalán a mit sem sejtő polgárok földjének bagóért való felvásárlásával… A kelet-szlovákiai köztörvényes hidas vezetőkkel…

 

ERRE KÉSZÜL SZAVAZNI A FELVIDÉKI MAGYAR SZAVAZÓK EGYHARMADA.

 

És most egyszerűen nem bírta ki a lelki feszültséget. A lelke mélyén talán maradt némi tisztesség…

 

Laci, tűnj a francba a listáról! És tűnj a francba a közéletből!

 

Csáky Pál facebook-oldala

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kövessen minket