Marcell
  • HUF: 391.99
  • USD: 1.03
  • 21 °C
  • 33 °C

Dag Daniš: Lengvarský intézkedései kirekesztők, és totálisan elhibázottak

2022. jan. 12. 22:01

Kezdjük a külföldi trendek törésének áttekintésével. Konkrétan a tudomány és orvoslás területén, amelyek alapjaiban írják át az oltásokról és az immunitás állandó megerősítéséről szóló régi elképzeléseket.

 

Elsőként a brit vakcinabizottság tagjai jelentkeztek. Azt állítják, hogy a COVID elleni ismétlődő oltások nem fenntarthatók és feleslegesek. Azt várják a kormánytól, hogy a booster (erősítő, emlékeztető– a szerk.) oltások programjába csak a legveszélyeztetettebb csoportokat vonja be.

 

Aztán: az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szakértői csoportja kijelentette, hogy a szünet nélküli általános oltási programok a „booster vakcinákkal” helytelen és nem fenntartható. A vakcinák hatékonysága az új mutációk megjelenésével csökken, az egyre intenzívebb vakcináció miatt pedig – logikusan és törvényszerűen – nő a mellékhatások megjelenésének kockázata is.

 

És végül: Az Európai Gyógyszerfelügyelet nagyon hasonló következtetésre jutott. Azt állítja, hogy az „a néhány havonta megismételt megerősítő vakcinázás nyilvánvalóan nem lesz fenntartható stratégia”. Ha négy havonta tömegesen megerősítő oltásokat kezdünk osztani, előbb utóbb problémánk lesz az immunválasszal.

 

Nagyon óvatosan és diplomatikusan fogalmaztak, de pontosan ez a probléma lényege. A vakcinák túlzott használata ugyanazzal fenyeget, mint az antibiotikumok vagy a többi géntervezéses termék túlzott használata: az immunrendszer sérülésével – és az egészség sérülésével.

 

A bejelentett mellékhatások száma már olyan szintet ért el, amelyet a tudományos közösség két év után már nem bagatellizálhat el, és nem teheti tabutémává.

 

(…) Egyszerűen a tudományos és szakértői csapatok nyomást gyakorolnak a hatóságokra, hogy értékeljék át az oltási kampányaikat. (…) Másrészről, a politikai és mediális gépezet a megszokott, mindenre kiterjedő üzemmódban zakatol tovább. A kormányok pedig a vakcinagyártók üzletkötőiként működnek. A szlovák kormány is.

 

Lengvarský két új rendelkezést nyomott át a kormányon. Az OP+ rezsimet, amely rákényszeríti az embereket a harmadik oltásra, mert másképp lejár a szabadságlevelük. A másik rendelkezés a P-rezsim lerövidítése, az átesettek immunizáltságának elfogadását 180 napról 90 napra csökkentette. Ez ugyanazt jelenti: rákényszeríti az embereket a harmadik oltásra. Már logikája nincs, hiszen az átesettség miatt kapott védettség tartósabb és kimutathatóbb, mint a vakcina útján kapott immunitás. (…)

 

A kormány védelmi gyakorlatai eredményeképpen folytatódik a szegregációs rezsim élesítése. Az azoknak, akik elutasítják a harmadik oltást, korlátozzák alapvető szabadságjogait. (…) Lengvarskýtól nem is vártam mást. Már tavaly nyáron elismerte, hogy a Pfizer és a vakcinagyártók utasításai szerint jár el. (…) Lengvarský tábornok azonban elfelejt egy nagyon lényeges dolgot: az utasítások, amelyeket követ, már nem élvezik a tudományos közösség támogatását. (…)

 

Postoj.sk, Očkovacie manévreNové opatrenia Lengvarského sú segregačné. A kompletne pomýlené

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kommentek

Nem érkezett még komment. Legyen az öné az első!

Szóljon hozzá!

Kövessen minket