Gyimesi György: A KDH támogatja Korčokot, de az elárult szavazói vajon kit támogatnak szombaton?! - Körkép.sk
Béla
    |    
HUF: 376.25
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
hirdetes_810x300

Gyimesi György: A KDH támogatja Korčokot, de az elárult szavazói vajon kit támogatnak szombaton?!

2024. ápr. 02. 22:20

A vak is látja, hogy Majerskýék megpuccsolták a KDH-t! Úgy gondoltam, hogy erre elég csak felhívnom a figyelmet – hiszen kinek kényelmes egy elviekben azonos eszmerendszerű párttal konfrontálódni. Azonban pont az eszmerendszer az, ami arra késztet, hogy rákérdezzek: biztosan Korčok az, aki a KDH szavazóit képviselni tudja? A melegházasságokkal, a LGBTI-t propagáló lelkésznővel, de akár az abortuszkérdéssel kapcsolatban. Majerskýnek már saját szavazói magyarázzák, hogy védhetetlen, ahogy beállt Korčok mögé.

 

Anno Korčok támogatását úgy adta el, hogy pártja elvárja tőle, majd garantálja a házasság méltóságát és az emberi élet alkotmányos védelmét. Ezt Korčok rögtön másnapi interjújában cáfolta meg. Szerinte ez a társadalom már fel van készülve a melegházasságokra, és ez esetben ezt alá fogja írni.

 

De azóta is az foglalkoztat, hogy vajon mi készteti Majerskýéket arra, hogy egy stabil értékrenddel bíró szavazói kört ennyire cserben hagyjon?! Egyre kényesebbé, és magyarázhatatlanná válik a párt többi tagjainak is. Úgy tűnik, támogatója már csak a családban marad. Miriam Lexmann, Majerský felesége EP képviselő. Vajon ő is egyike azoknak, akik a brüsszeli leckét megtanulták, és most a jutifalatért elárulják egy rendszerváltó párt ideológiáját! A választó nem hülye! Szombaton a KDH szimpatizánsai is szavaznak!

 

 hirdetes_300x300  

 

Gyimesi GyörgyFacebook

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kommentek

babolcsai néni
2024. ápr. 03. 10:11

vážení voliči KDH ak náhodou čítate môj príspevok ak naozaj ste veriaci čiže veríte v pána Boha a a jeho syna Ježiša Krista tak nemôžete voliť človeka ktorý chce zo Slovenska vytvoriť krajinu s nekresťanskými hodnotami.

babolcsai néni
2024. ápr. 04. 10:24

kedves Gyuri meg kell szolítani a csalodott és magyar kotodésu KDH szavazokat a magyarlakta régioban továbbá a ruszinokat és tán meglesz az 5 százalék

Szóljon hozzá!

Kövessen minket