Gyimesi György: Brüsszelben elfogadták a migrációs paktumot! - Körkép.sk
Konrád
    |    
HUF: 376.25
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
hirdetes_810x300

Gyimesi György: Brüsszelben elfogadták a migrációs paktumot!

2024. febr. 15. 09:36

 

Az EP által elfogadott új menekültügyi és migrációkezelési rendelet kötelező szolidaritást ír elő a migrációs nyomás alatt állóként elismert uniós országoknak. A brüsszeli demokrácia igen sajátos: a tagállamok választhatnak, hogy befogadják a migránsokat, pénzügyileg hozzájárulnak a befogadásukhoz, vagy operatív támogatást nyújtanak. Az EU ezzel inkább menedzseli a migránsok befogadását, minthogy megállítaná – és mindezt az európai adófizetők pénzén teszi. A szakemberek szerint ez az intézkedés nem az európai emberek érdekét szolgálja, főképp nem az itteni lakosság biztonságát, kulturális örökségét szavatolja.

 

Migránsgettókat kellene önköltségen létrehozni, visszahoznánk vele a migránskvótákat. Távol az otthonunktól döntenének arról, hogy mennyi illegális migránst kell befogadnunk, ellátnunk vagy ellenkező esetben fizetnünk az ellátásukat. Hazánkban éppen elég olyan fontos ügy van, amire meg kell teremteni a fedezetet. Miért kellene nekünk gondoskodni azokról, akiket más országok fogadtak be, de már láthatóan nem bírnak velük!

 

A LIBE bizottság ma elfogadta a paktumot, és még 2 szavazás választ el bennünket attól, hogy még az idén életbe lépjen. A LIBE bizottság 3 szlovák tagja egyike szavazott csak ellene. Júniusban választások lesznek! Szlovákiában a határmenti települések a saját bőrükön tapasztalták meg, hogy milyen a káoszt okoztak az illegális hordák a parkokban, a kertjeikben, otthonaikban. Mi készteti a jelenleg hivatalban lévő képviselőket, hogy a saját népük érdekei ellen dolgozzanak?!

 

Gyimesi GyörgyFacebook

 hirdetes_400x285  
Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kommentek

Nem érkezett még komment. Legyen az öné az első!

Szóljon hozzá!

Kövessen minket