Gyimesi György: Így volt, így lesz! Az apa férfi, az anya nő!

2022. okt. 19. 14:52

Nyitókép: Facebook/screenshot

 

Az apa férfi, az anya pedig nő. A gyerekeinket pedig hagyják békén. Ez egy olyan mondat, amely lassan túllép Közép-Európa dimenzióján, és mindenhol beszélnek róla, ahol ez az ideológia társadalmi dimenzióból valójában politikaivá növi ki magát. És Szlovákiában sincs ez másként, mert sokat hallunk a toleranciáról, sokat hallunk a tisztességről, sokat hallunk az agresszióról és nagyon sokat hallunk arról, hogy a társadalom felbujt az LMBTI-közösség ellen.

 

És ennek az ellenkezője is igaz, ugyanis az LMBTI-közösség és a velük szimpatizáló emberek radikalizálódását már Szlovákiában is szó szerint vágni lehet. (…)

 

Nem gondolom, hogy a társadalom megosztása az LMBTI-személyekkel kapcsolatban, vagy fordítva, az LMBTI-személyek megosztása a heteroszexuálisokkal kapcsolatban segíti ezt a közösséget és a nyilvános vitát. Ez nekünk is és nekik is árt. Szeretném minden LMBTI-támogatótól azt kérni, hogy a mi nézeteinket is tolerálják. Tolerálják a mi világlátásunkat és tartsák tiszteletben azt. Ha ez így lesz, akkor egyúttal az is megtörténik, hogy a másik fél is úgy fogja őket tisztelni, mint ahogyan azt ők szeretnék.

 

Facebook: Gyimesi György

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kommentek

Petike
2022. okt. 20. 18:28

gyurika mit keresel még mindig az OLANOban nem látod hogy Cekovskýtol Budayig Nadtol Sipošig ott mindenki hulyének néz

Szóljon hozzá!

Kövessen minket