Gyimesi György: Két hírem van. Egy jó és egy rossz - Körkép.sk
Béla
    |    
HUF: 376.25
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
hirdetes_810x300

Gyimesi György: Két hírem van. Egy jó és egy rossz

2024. márc. 26. 16:41

Nyitókép: Facebook/Gyimesi György

 

A rossz hír az, hogy baj van. A jó hír, hogy talán még időben vagyunk. A hétvégén lezajlottak a választások, és győzött a liberális progresszív ideológia. Nem, kedves barátaim, nem azért, mert Korcok jobb volt, mint Pellegrini, hanem azért, mert a progresszív szavazók elmentek szavazni, akik pedig a háborút egy nap alatt fejeznék be, akik tiltakoznak a fegyverszállítások ellen, akiknek az unokáik fontosabbak, mimt a gender oktatása, otthon maradtak. Pedig harcostársaink!

 

Ugyanúgy felháborodunk minden brüsszeli v(agy) washingtoni befolyáson, amit le akarnak nyeletni velünk, és maslival adják el. Most az a helyzet, hogy van pár napunk, hogy mindenkit meggyőzzünk, hogy menjen el szavazni, mert elhihetik, a másik oldal a választások éjszakájától ezt teszi. Majd ők eldöntik helyettünk, hogy kell e több fegyver Ujrajnába, megszivatjuk e magunkat újabb szankciókkal, és befogadunk-e menekülteket. Majd ő szemüvegben aláírja mindezt.

 

Mi pedig ma még tehetünk azért, hogy ez ne így legyen! Mindenkit el kell küldeni szavazni. Nem szeretném azt oldani, hogy küldjünk e kstonát Ukrajnába, ezért oldjuk meg azt, hogy választókat bírunk szavazásra ebben a kifejezetten veszélyes élethelyzetben, hogy közösen megmentsük a hazánkat!

 hirdetes_300x300  

 

Facebook/Gyimesi György

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kommentek

Nem érkezett még komment. Legyen az öné az első!

Szóljon hozzá!

Kövessen minket