Bence
  • HUF: 328.18
  • USD: 1.11
  • 21 °C
  • 33 °C

Jozef Majchrák: Blaha megmutatta, mire kell az Esetnek felkészülnie

2019. ápr. 21. 23:29

(…)

 

A Blahával való epizód szóra sem lenne érdemes, ha nem illusztrálna egy fontos problémát, mellyel az Esetnek szembe fog kellenie nézni. Ez pedig a politikai szponzoring.

 

Hirdetés(X)

Az Eset tulajdonosai támogatták a Progresszív Szlovákiát, Róbert Mistrík államfőjelölti kampányát, Matúš Vallo pozsonyi főpolgármester-jelölti kampányát, a társtulajdonosok egyike, Anton Zajac pedig már jelezte, hogy támogatni fogja Andrej Kiska új pártját is.

 

E cég tulajdonosai tehát nyíltan belépnek a politikai ringbe, és akarva akaratlanul annak márkáját is belekeverik. Semmi törvényelleneset nem tesznek, és amit tesznek, azt is nyíltan teszik.

 

De mivel beléptek a politikai szponzorálásba, számolniuk kell azzal, hogy változik a helyzet számukra is. A politikai paletta és a közvélemény egy része már nem csak mint vállalkozókként fog rájuk tekinteni, hanem politikai szereplőkként is.

 

Tetszik nekünk vagy sem, az ellenfél démonizálása, az övön aluli ütések a politika része, és az Eset urainak meg fog kelleni tanulniuk élni ezzel. Ők maguk döntöttek így.

 

(…)

 

Postoj.skJozef Majrchrák: Blaha ukázal, na čo sa Eset musí pripraviť

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Megosztás