Kalmár Zsolt: Lent voltam a padlón sokszor, fájdalmamban sírtam, de most örömömben sírok - Körkép.sk
Mária
    |    
HUF: 376.25
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Kalmár Zsolt: Lent voltam a padlón sokszor, fájdalmamban sírtam, de most örömömben sírok

2023. nov. 16. 22:28

Nyitókép: M4 Sport, reprofoto

 

Zsolt, a könnyeiddel küszködsz. Mi az oka ennek?

 

Hát, azért sokszor átéltem az elmúlt években nehézségeket. Lent voltam a padlón sokszor, fájdalmamban sírtam, de most örömömben sírok, hiszen sokszor nem adtam fel és most itt lehetek a csapattal, amikor kijutunk az Eb-re. Úgyhogy ez nekem fantasztikus érzés, hiszen amikor visszajöttem, azt volt a célom, hogy visszaverekedjem magam a válogatottba és az Eb-re kijussak. Ez sikerült, úgyhogy kiszakadt belőlem minden ezen a meccsen, hogy kijutottunk. Gratulálok a csapatnak és nagyszerű érzés ez számomra.

 

Tényleg hihetetlen utat tettetek meg. Te magad is, hogy ott vagy most a csapatban, hogy itt lehetsz ma este, és ugye egyáltalán, hogy ez az este így sikerült. Hogy látod?

hirdetes_starlux810x300

 

Hát, igen. Magunk tettük nehézzé ezt a mérkőzést, hiszen már régen el kellett volna döntenünk a helyzetek alapján. Utána kaptunk egy pirosat, és kiegyenlítődött a mérkőzés. De a kemény munka, amit beletettünk az elmúlt években, hónapokban, az most mellénk állította a szerencsét. És a végén tudtunk egyenlíteni. Nagyon szépen köszönjük mindenkinek, hiszen mindenki mögöttünk állt, több millió magyar. Ez nemcsak a mi érdemünk, hanem egész Magyarországé.

 

Érezted ezt egyébként a pályán, a stadionban annak ellenére, hogy testben nem voltak itt a szurkolók?

 

Persze. Nagyon sok üzenetet kaptunk, hogy mellettünk vannak és szurkolnak. tudtuk, hogy miért küzdünk és ki tudunk kerülni. Egy percig sem adtuk fel. Az utolsó percig nyomtuk és a végén sikerült eldönteni. Ami bennem, van, az most pár napig nagyon boldog leszek és vasárnap pedig ugyanúgy győzelem éhesen megyünk ki a pályára.

 

És akkor jöhetnek megint az örömkönnyek. Nem akarlak megint megsirattatni, de ott lehetsz az Európa-bajnokságon, ha vigyázol magadra. Ezt mondtam Szoboszlai Dominiknak is.

 

Hát igen. Az a célom, hogy ott legyek az Eb-n. A meste bízott bennem folyamatosan, így itt lehetek és a csapattal ünnepelhetek.

 

M4Sport

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kommentek

Tóth Zoltán
2023. nov. 19. 09:27

A Magyar foci egyik legrelevánsabb csillaga Kalmár Zsolt. Szerénysége,céltudatottsága, játékintelegenciája, küzdenitudása példamutató!!!! DAC meccsre csak miatta jártunk!!

    András
    2023. nov. 20. 17:07

    Sokan vagyunk így és érezzük ugyanezt. Mutatják szavaimat az üres lelátók, hiába hazudják a magasabb számokat az eredményjelzőn. Bérletesek vagyunk , de ezt a mocskot nem vagyunk hajlandóak fogyasztani. Szigeti Attila végre kimondta az igazat. Ha a tulajdonos elismeri, hogy Ő nem ért a focihoz, de csinálni akarja, akkor vegyen maga köré hozzáértő szakembereket, ne pedig bohócokat meg magyargyűlölő tulkokat. Kalmár Zsoltink sajnos már nem lesz, de itt vannak a hazai tehetségek, Őket tessék beépíteni a csapatba, netán nincs akadémiánk? Ugyanaz a baj ott is, mint a ligában. Nem a megfelelő emberek irányítanak. Jó érzés volt magyarnak lenni a DAC stadionjában, énekelni a himnuszt és a nélküledet, de már nincs miért és nincs kinek. Akik most pályára lépnek, fogalmuk sincs mit érez ilyenkor egy Felvidék-i ember. További " sokk" sikert a Szerdahely-i futbal tönkretételéhez !

Szóljon hozzá!

Hirdetés (X)

Kövessen minket