Marco Rossi: Maradjunk két lábbal a földön - Körkép.sk
Mátyás
    |    
HUF: 376.25
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Marco Rossi: Maradjunk két lábbal a földön

2021. márc. 26. 09:16

Nyitókép: mlsz.hu

 

Egy perc alatt két hihetetlen hibát követtünk el, és a harmadik gólnál is. De visszajöttünk, 2-2 után letámadtunk, helyzeteket alakítottunk ki, és gólt is szereztünk. Szabadon hagytuk Lewandowskit, teljesen egyedül. Tudtuk, hogy neki egy helyzet is elég, mi pedig elfelejtettük őt fogni. A hibáinkból tanulni kell. Mindenkire szükségünk van, nemcsak a játékosokra. Maradjunk a földön, ne szálljunk el, nem vagyunk Brazília, Franciaország, Portugália vagy Németország. Most San Marino és Andorra jön majd.

 

Kérek mindenkit, maradjunk két lábbal a földön! Elégedett vagyok az eredménnyel. A mérkőzés bizonyos pontján úgy gondoltam, megnyerhetjük a találkozót, de az, hogy ilyen csapat ellen döntetlent játszottunk, véleményem szerint nagy eredmény. Ha valaki nem ért ezzel egyet, akkor sajnálom. Ha most Magyarországnak meg kell nyernie az összes mérkőzését, arra nem én vagyok a megfelelő ember. Úgyhogy, maradjunk két lábbal a földön, köszönöm…

 

A múltból is tudjuk, mit jelent, ha megfelelő intenzitással játszunk. Tudjuk azt is, ez a modern labdarúgásban nem annyira lehetséges. Láthattuk, Albánia is csak 1-0-ra nyert Andorra ellen. Ott nagyon kicsi a pálya, ráadásul műfüves, nem lesz egyszerű Andorrában játszani, de előtte San Marino ellen fogunk pályára lépni. A srácoknak mondtam az öltözőben, megértem és el tudom fogadni a hibákat.

 hirdetes_810x300  

 

Én vagyok az első, aki hibákat követ el. Nekem kell döntéseket hozni. Ember vagyok, hibákat követek el, rendben van. Amit nem tudok elfogadni, az a nem megfelelő hozzáállás. Mindenki tudja, milyen mérkőzést játszunk majd a következő időszakban.

 

M4sport.hu – Marco Rossi mérkőzés utáni nyilatkozata

Háttér: ITT

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kommentek

Nem érkezett még komment. Legyen az öné az első!

Szóljon hozzá!

Kövessen minket