Helga
  • HUF: 421.97
  • USD: 0.98
  • 10 °C
  • 19 °C

Mocsi Attila: Az egész Felvidéket képviselem a válogatottban

2022. Sze. 20. 10:22

– Melyik csapat ellen debütálna szívesebben?
– Teljesen mindegy, először meg kell dolgoznom a játékpercekért, bizonyítanom kell a szövetségi kapitánynak, hogy erre lehetőséget kapjak. Először kemény munkát kell belefektetnem ahhoz, hogy megkapjam a bizalmat.

 

– Egy évvel ezelőtt a Haladással a Budafok ellen készült NB II-es mérkőzésre, most pedig a válogatottnál a németek és az olaszok ellen hangol. Hogy foglalná össze az elmúlt egy évet?
– Nagyon keményen dolgoztam, mindig lépésről lépésre szerettem volna haladni. Amikor az NB II-es Haladásban játszottam, az volt a célom, hogy az NB I-be kerüljek. Az NB I-ben az volt a célom, hogy a válogatottba kerüljek. Ez egy újabb lépcsőfok a pályafutásomban, nagyon örülök neki, hogy itt lehetek, szeretném kiélvezni ezt a pillanatot.

 

– Miben tudott az elmúlt időszakban fejlődni, ami válogatott meghívót ért, és hogyan értesült róla?
– Mindenben előreléptem, de talán Ricardo Moniz érkezésének köszönhetem a legtöbbet, hiszen azóta elhiszem, hogy én is jó játékos vagyok, hogy fel tudok nőni a feladathoz a válogatott szinten is, nemzetközi szinten is. Ezt még bizonyítanom kell, de azért dolgozom, hogy megálljam a helyem, de talán ebben léptem előre a legtöbbet.

 

– Mi a legfontosabb útravaló, amit Ricardo Moniztól, vagy bárki mástól kapott?
– Ricardo Moniztól azt, hogy én legyek a legjobb, hozzak ki mindent magamból, élvezzem ki a pillanatot, és ugyanolyan játékot játsszak, mint amilyet ő vár el tőlem Zalaegerszegen. Szüleim kisfalusi életet élnek, ők is mondták, hogy élvezzem ki ezt a pillanatot, mert keveseknek adatik meg ez, ők nagyon izgulnak értem.

 

– Említette a szüleit, milyen érzés, hogy feltette a térképre Lakszakállast?
– Nagyon jó, de nemcsak Lakszakállast, hanem egész Felvidéket is képviselem a válogatottban, és igyekszem a legjobb teljesítménnyel képviselni őket.

 

nemzetisport.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kommentek

Nem érkezett még komment. Legyen az öné az első!

Szóljon hozzá!

Kövessen minket