Ipoly
  • HUF: 345.32
  • USD: 1.18
  • 22 °C
  • 28 °C

Monika Tódová a Kyselica-ügyről: A bizalom nagyon törékeny dolog. Szomorú vagyok amiatt, ami történt

2020. Júl. 29. 20:11

Azóta, hogy hétfőn nyilvánosságra hoztam az információt, hogy Lukáš Kyselica a rendőrségtől való távozása után a katonai hírszerzésnél helyezkedett el, több politikus is felhívott, és sok olvasónk írt nekem.

 

Kérdezték, hogy mit gondoljanak erről az egészről. Néhányan az olvasóink közül azt írták, hogy már kezdik elveszteni a fonalat arról, hogy ki a rossz és ki a jó, és magyarázatot kértek.

Hirdetés(x)

 

A legőszintébb válaszom arra a kérdésre, hogy mit is csinált valójában Kyselica a katonai hírszerzésnél az, hogy pillanatnyilag nem tudom.

 

Nem hivatalosan több emberrel beszéltem a témáról, magával Kyselicával is. Tisztességes rendőrnek ismertem, aki akkor is nyomozott a dolgok után, amikor az nem volt egyszerű. Gondolok itt például Silvia Volzová meggyilkolásának a megrendelésére.

 

Ne gondoljuk azt sem, hogy amikor megtalálták a Gorilla hanganyagát, akkor mindenki örült a Főügyészségen. De az, amit tett, engem is meglepett és csalódással töltött el. Azt gondolom, hogy hibázott, és hogy mi motiválta, nem akarok spekulálni róla. Több oka is lehet, melyek magyarázatával csak ő maga szolgálhat.

 

Általában, amikor a cikkeim hatására valaki lemond a funkciójáról, őszintén örülök, Most viszont szomorú vagyok. A bizalom nagyon törékeny dolog. Kyselica képviselőként fog dolgozni tovább a parlamentben, és csak rajta múlik, újra megszerzi-e az emberek bizalmát.

 

Monika Tódová: Facebook

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kövessen minket