Nándor
  • HUF: 361.95
  • USD: 1.16
  • 7 °C
  • 19 °C

Most-Híd: Az MKP képviselői Igor Matovič újabb színjátékához asszisztáltak

2020. okt. 13. 20:26

Nyitókép: Körkép.sk

 

A sajtótájékoztató resztvevői által említett, a tárgyaláson felvetett kérdések abszolút legitimek. Sajnos, a miniszterelnök szájából most sem hangzott el olyan kijelentés, ami arra utalt volna, hogy az ígéretek nem ígéretek maradnak.

 

Az MKP képviselői Igor Matovič újabb színjátékához asszisztáltak. A kormányfő lekicsinylő kijelentésével megsértette a magyarokat. Azt gondolta, hogy a magyar politikusok jelenlétével ezt a ballépését elsimíthatja. A bocsánatkérése sem volt őszinte és a déli és a keleti régiókban élő emberek problémáinak a megoldása sem az.

 

A miniszterelnök a jelen lévő újságírók konkrét kérdéseire már nem akart, vagy nem tudott válaszolni, s ez is arról tanúskodik, hogy Matovič részéről ez az egész csak egy színjáték volt.

 

Szomorújáték a javából.

 

Most-Híd: Facebook

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kommentek

Mondjunk nemet a kirakatbetörökre!
2020. okt. 14. 01:49

Zárjuk már ki ezeket a trójai identitászavaros, ballibsi, ficokegyelt falovakat egyszer s mindenkorra a magyar együttmüködesböl légyszi!!! Sz@ros 1 szazalekot hoznak, de 2-öt visznek. Semmi szükség rájuk, hagyjuk öket végleg eltünni, úgy ahogy eltüntek végre valahára az ilyen BB-k, Érsekek stb...

Szóljon hozzá!

Kövessen minket