Emese, Sarolta
  • HUF: 402.59
  • USD: 1.04
  • 20 °C
  • 30 °C

Mózes Szabolcs: Olvasom a Híd volt elnökének nyilatkozatát…

2020. aug. 17. 19:37

(…)

Olvasom, hogy a vegyespárti eszmeiség fog továbbélni az egységes magyar pártban. Nem tudom, mi ez az eszmeiség, mert ilyen eszme nincs. A társadalmi kereslet és az egyezség világos: egy erős magyar pártra van szükség.

 

🇸🇰🇭🇺 A szlovákokkal, pontosabban a szlovák pártokkal együtt kell működni. Az együttműködés ezen ideája nem újdonság, marad. Persze nem árt megválogatni a szlovák partnereket, az elmúlt négy évben láttunk kapitális hibákat, amikből okulni kell!

 

💚 Az egységes magyar érdekképviselet attól egységes, hogy különböző értékrendű magyar embereket köt össze és attól magyar, hogy elsődleges célja a magyar emberek és a magyarok által lakott régiók képviselete. Magától értetődő, hogy képviselnünk kell a csekélyebb létszámú kisebbségeket is.

 

Olvasom a Híd volt elnökének nyilatkozatát, aki szerint ha az egységes pártban nem lesznek a magyarokon kívül szlovákok, ruszinok, romák, mindenkik, akkor ő eltűnik. Én úgy tudtam, hogy ő már eltűnt. Az elmúlt hónapokban is nyilatkozgatott itt-ott furákat, ezért amikor június végén leültünk beszélgetni a Híd új vezetésével, rákérdeztünk: Bugár Bélának milyen a befolyása a párt irányvonalára? A válasz az volt: olyan, mint bármely más egyszerű párttagé.

 

Innen és így folytatjuk!

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kommentek

B, Gy.
2020. aug. 18. 17:34

Egy bukott Bugar ne osztja az eszt mert az ovevel a szakadekba zuhantunk A ilyen emberrel szoba sem kellene allni ennyi esszel jobb ha otthon kapalgat a kertjeben.

Szóljon hozzá!

Hirdetés (X)

Kövessen minket