Helga
  • HUF: 421.97
  • USD: 0.98
  • 10 °C
  • 19 °C

OĽaNO: Peter Pellegrini rablásaira az összes szlovákiai polgár ráfizet

2022. Sze. 21. 19:27

Nyitókép: FB PP

 

Nem vagyunk hajlandóak úgy tenni, mintha Pellegrini valamiféle Szűz Mária lenne, aki mindannyiunkat megment. Nem az! Hiába festi őt rózsaszínűre a média, ő egy olyan korrupt banda tagja, amely 12 éven keresztül kirabolta ezt az országot, és ő maga is aktívan részt vett benne.

 

Június közepén Igor Matovič pénzügyminiszter világosan megmutatta, hogyan tűnnek el eurómilliók az átlagpolgárok zsebéből Pellegrini felügyelete alatt. Virtuális pénztárgép, egy olyan rendszer, amely lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy online kezeljék pénztárgépüket.

 

Pellegrini 15,4 millió eurót költött erre a rendszerre, ami kiváló példa az informatikai projektekre fordított közpénzek ellopására. A pénzügyminisztérium csapata ugyanilyen alkalmazást idén tavasszal 28 ezer euróért fejlesztett ki.

 

Nincs jobb példa annak szemléltetésére, hogyan működött a közpénzek ellopására szolgáló gépezet. Az államigazgatásnak évente 700 millió eurót kell fizetnie a hasonló, felmondhatatlan informatikai szerződésekért.

 

Arról a pénzről van szó, amit a smeresek és a hlasosok elloptak a hétköznapi emberektől. Azoktól, akikkel most a tereken fényképezkednek és az arcukba röhögnek.

 

 

Facebook: OĽaNO

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kommentek

Nem érkezett még komment. Legyen az öné az első!

Szóljon hozzá!

Kövessen minket