Petra
 • HUF: 423.09
 • USD: 0.98
 • 12 °C
 • 17 °C

Szijjártó Péter: Na pont ezért NEM

2022. Már. 02. 11:54

Nyitókép: Szijjártó Péter/Facebook

 

Aztán, hogy lehet még belekeveredni egy háborús konfliktusba? Hát például úgy, hogyha egy ország átengedi a területén azokat a fegyvereket, amely fegyvereket mások küldenek a háborúba. Ugye, egy dolgot ne felejtsünk el: ha van két háborúzó fél, és az egyik fegyvert kap kívülről, akkor az ellenség szempontjából evidens feladat, hogy ezeket a fegyverszállítmányokat megsemmisítse, mielőtt azok felhasználásra kerülhetnének vele szemben. Tehát egy háborúba küldött, halált okozó fegyverszállítmány az az útra kelésétől kezdve megsemmisítendő célpont a háborús ellenség számára.

 

Tehát egy ilyen szállítmány, amely halált okozó fegyvereket tartalmaz, az az egész útja során megsemmisítendő szállítmány. És pontosan tudjuk, hogy a mai haditechnikai felkészültséggel a távolság nem számít. Sok tíz, száz kilométerre lévő célpontokat lehet megsemmisíteni precíziós fegyverekkel, amelyek azonban nem teljes mértékben tévedhetetlenek és nem mindig csak a célpontot semmisítik meg.

 

Gondoljanak bele, hogyha Magyarországon áthaladna egy halált okozó fegyvereket tartalmazó szállítmány, az már az egész Magyarországon való tartózkodása során megsemmisítendő célpont lenne. Az átadása egy ilyen halált okozó fegyverszállítmánynak Ukrajna irányába, ha Magyarországon keresztül menne, akkor nem történhetne máshol, mint Magyarország és Ukrajna határán, Kárpátalján, ahol szintén magyar emberek élnek nagy számban.

 

Magyarul, a Magyarországra történő belépéstől kezdve az Ukrajnába történő belépésig Kárpátalja területére történő megérkezéséig az ilyen szállítmány megsemmisítendő célpont. És a magyar embereket, éljenek a határ bármely oldalán, meg kell védeni ilyen lehetséges katonai akcióktól. Ezért úgy döntöttünk, hogy nem tesszük célponttá Magyarországot. Nem tesszük célponttá a magyar embereket, nem tesszük célponttá a kárpátaljai magyarokat és nem engedünk át Magyarország területén halált okozó fegyvereket tartalmazó szállítmányokat. Ezzel a döntéssel, ez a döntésünk világos.

 

 

Facebook: Szijjártó Péter

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kommentek

B, Gy.
2022. Már. 02. 14:08

Hol a jozan esz -aki fegyvereket kuld az a verontas tamogatja.Targyalasokat kellene nagyobb meggyozodesel tamogatni.

  Petike
  2022. Már. 03. 17:35

  szerinted az orosz bagázzsall lehet tárgyalni ne légy naív

Almassy
2022. Már. 02. 20:30

Szlovákia is tanulhatna ebből. Inkább kötszert küldjön lőszer helyett.

  Petike
  2022. Már. 03. 17:32

  ha majd a ruszkik loni fogják Kárpátalját és a beregszászi meg az ungvári magyarokat is akkor sem fogtok felébredni.Gyáva szarok vagytok.A ruszkikkal nem lehet diplomatikusan beszélni nekik meg kell mutatni hogy milyen oriási erovel állnak szemben amit a NATO képvisel.Tessék példát venni a lengyelektol a csehektol és a szlovákoktol.Minéltobb fegyvert kuldeni Ukrajnának és nem beszarni.Putyin már így is úgy is hadat uzent nekunk Europának és az europai értékeknek.

   Tárkány Álmos
   2022. Már. 04. 19:34

   Még mindig itthon csücsülsz a seggeden? Ne legyél "gyáva szar"! Irány az ujrán idegenlégió - tárt karokkal várnak!... Pofázni, azr tudsz, mást sem.

Bendegúz Ábrahám
2022. Már. 03. 02:00

Rigó Konrád már osztja az észt a szlovákoknak, hogy Magyarországon nem akadt egy fölösleges katonai sisak sem meg ajvékol, hogy nem engedték a katonai technika áthaladását az országon: https://dennikn.sk/2749164/tyzden-ktory-spojil-europu/?ref=inc

  Petike
  2022. Már. 03. 17:34

  igaza van Rigonak ez nem más mint meghátrálas az orosz agresszio elol.

Dzsoni
2022. Már. 04. 23:46

petike a Hülyegyerek nem mázlis

Szóljon hozzá!

Kövessen minket