Ferenc
  • HUF: 418.67
  • USD: 0.98
  • 8 °C
  • 20 °C

Szijjártó Péter Zelenszkij követeléseire: Nekünk ebből a háborúból ki kell maradnunk!

2022. Már. 25. 10:06

Az Európai Unió miniszterelnökeinek csúcstalálkozóján tegnap Volodimir Zelenszkij megismételte az ukránok két, már jól ismert követelését: engedjük át hazánk területén a fegyverszállítmányokat, egyúttal szüntessük meg a földgáz és kőolaj vásárlását Oroszországból.

 

Megértjük, hogy Ukrajna elnökének Ukrajna és az ukrán emberek a legfontosabbak. Nekünk viszont Magyarország és a magyar emberek biztonsága a legfontosabb.

 

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy Magyarország kimaradjon a háborúból, ezért ezután sem engedjük át fegyverszállítmányokat hazánk területén. Ezek a szállítmányok ugyanis megsemmisítendő katonai célpontot jelentenének, és mi nem vagyunk hajlandók kockára tenni a magyar emberek életét, biztonságát.

 

Ugyanakkor azt is meg fogjuk akadályozni, hogy a magyar emberekkel fizettessék meg a háború árát. Az Oroszországból származó földgáz- és kőolajszállítás leállítása hazánk energiaellátását lehetetlenítené el, egyúttal a rezsiköltségek drasztikus emelkedésével járna. Ezért továbbra sem támogatjuk a szankciók kiterjesztését az energiaszállításokra.

 

Nekünk ebből a háborúból ki kell maradnunk!

Zelenszkijjel vagy Orbánnal értesz egyet?

Eredmény megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

 

Szijjártó Péter: Facebook

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kommentek

Nem érkezett még komment. Legyen az öné az első!

Szóljon hozzá!

Kövessen minket