Botond, Mózes
  • HUF: 355.19
  • USD: 1.21
  • 12 °C
  • 15 °C

Új Egység Mozgalom: A terrorizmus már a határaink mellett szedi áldozatait

2020. nov. 03. 20:36

Nyitókép: Új Egység Mozgalom/Facebook

 

A terrorizmus már a határaink mellett szedi áldozatait, veszélyezteti az európai megszokott nyugalmat, kulturális és keresztény hagyományainkat, erkölcseinket, jövőképünket.

 

“Bizonyos, hogy nem minden muszlim terrorista, de ugyanannyira igaz az is – és ez az igazán fájdalmas –, hogy majdnem minden terrorista muszlim.” Ezek Abdel Rahman al-Rashed vallástudós szavai.

 

Az áldozatok mindennapi életüket élő ártatlan emberek, akik nem gondolnak a veszélyre, hisz Európa a béke, a jólét, a tolerancia és a nyugalom szigete volt hosszú időn keresztül. A terrorcselekmények veszélyessége a váratlanságban, a kiszámíthatatlanságban áll.

 

 

Az elszaporodó esetek arra figyelmeztetnek politikust, biztonsági szakembert, és a hétköznapi életüket élő embereket is, hogy változtatni kell életmódunkon, felfogásunkon, és az illegális migrációról kialakított véleményünkön.

 

A vallási tolerancia évszázadok óta meggyökeresedett Európában, ám a muszlim közösségek gyors elszaporodása, az imámok radikalizmusa felborította földrészünk békéjét. A párhuzamos társadalmak veszélyt hordoznak magukban, puskaporos hordók. Az Európai Unió túlzásba vitt toleranciája, migráció-pártisága, a politikai korrektség diktatúrája, bátorítja a negatív tendenciákat, és veszélyezteti Európa jövőjét. Ezt ki kell mondani.

 

Manapság a vallási indíttatású terrorizmus az európai biztonsági politika leggyakoribb problémája. Amennyiben a felelős szervek nem tesznek megfelelő lépéseket, a polgárok arra kényszerülnek, hogy kezükbe vegyék a sorsukat. Ez senkinek sem lenne kívánatos. Vissza kell térni ahhoz a politikához, amely az emberek jólétét, biztonságát helyezi középpontjába. Az üres szólamoknak már egyre kevesebben hisznek.

 

Az Új Egység Mozgalom nyilatkozata a franciaországi és a bécsi terrorista események kapcsán

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kommentek

B, Gy.
2020. nov. 04. 15:33

Nem csak 90 evesen gyoposodik be valakinek az agya vannak akiknek korabban.Elo pelda az EU vezetoi akik nem kepesek Europat normalis esszel iranyitani. Van egy mondas egy bolond szazat csinal ez van most az EU ban, Talan kezelzezni kellene magukat.

Szóljon hozzá!

Kövessen minket