Nyitókép forrása: indiaabroad.com

 

Soros György Davosban elhangzott szavai mögött újabb egymilliárd dollár is felbukkant, amolyan „hangsúlytámasztékként”

 

Ki hívta meg?

 

Úgy látom, a világsajtóban, az egyes elemzők véleményrelációiban még hetekig téma lesz Davos 2020. Különös tekintettel a milliárdos üzletember Soros György ismételt „felbukkanását” illetően egy ilyen nagy kaliberű, Európa sorsát is befolyásoló találkozón.

 

 hirdetes_300x300  

Hogy konkrétan milyen háttérerők támogatásával jut itt ő rendszerint szóhoz, az egyes országok hivatalos, legmagasabb politikai, gazdasági képviselete mellett, ezt nem képesek érdemben elmagyarázni még azok a zsigerileg Soros hívő „papagájok” sem, akik pénzért, vagyis anyagi juttatásokért más esetben képesek az eget zöldnek mondani, a fákat viszont kéknek.

 

Soros megjelenésével még a globalisták, a zöldek által kabalababaként futtatott Gréta Thumberg tini lány jelenléte, felszólalása is eltörpült, aki most már a feldühödött ember grimaszait nélkülözve ugyanazt mondta, mint általában. A hisztérikus, már-már a skizofrénia által vezérelt klímavédelemről papolt, picit sem figyelembe véve a gyors, fejetlen döntések hátulütőit.

 

Az-az érzésem, hogy az egyes államok elöljárói, a megfontolt gazdasági szakemberek is titokban megmosolyogták a nagyvilág drága Grétácskáját, de úgy látszik, az efféle show ma már részprogramja akár egy ilyen, nagy jelentőségű világtalálkozónak is.

 

Soros György ténykedésének új stratégiája felépítéséről, újonnan szervezett főiskolai világhálózatának bevezetéséről is beszélt.

 

Természetesen, a világlapok elemzői mindannyian, a lapjukat menedzselő hatalmi ág irányvonalai szerint vélekedtek a nagy Ő felszólalásával kapcsolatban / a New York Times újságírói, igenlő tapsikolásaikról adtak számot/. Vagyis, Nógrádi György biztonságpolitikai szakember szavaival élve: „Olyan az álláspontom, mint amilyen az ülésrendem.”

 

Soros beszámolójának bevezetőjében bejelentette, hogy korántsem elégedett Európa sorsának alakulásával, holott a Nyílt Társadalom platform alapján már eddig is milliárdokat szánt a kontinens megreformálására. Ez alatt azt értette, hogy a migráció alanyi joggá való tétele Európában, de Amerikában is eddig érthető módon befuccsolt, melynek útjában elsősorban a közép- és kelet-európai államok állnak, a V-4-ek következetes bevándorlás ellenes támogatása mellett.

 

A magyarok és a lengyelek kemény ellenállását, Orbán Viktor magyar miniszterelnök, az erős nemzetállamok szövetségének felvirágoztatásáért tett pernamens lépéseit Soros képtelen, idétlen konspirációnak tartja. Felszólalását persze most nem az arrogancia, a keményen kimondott mondatok kavalkádja jellemezte, hanem valahol a sunnyogás, s a szimpatikus fellépés, a „cukis” önsajnáltatás szféráiban kereste mondanivalójának ütőképességét.

 

Kalita Gábor: A békegalambot már lelőtték?

 

Új stratégiai felállás, a főiskolai oktatás bővítésének apropóján

 

Soros ma már tisztán látja, hogy az egyes európai országok belügyeinek átrendezésébe nem könnyű belenyúlni, hiszen vagy az azonnali visszautasítás, vagy az általa, s NGO-i okozta káosz rossz vízhangja követi ezt a világpolitikában. Lásd, a tőzsdespekuláns által, Anglia majdnem hogy teljes banki struktúrái bedöntésének története, a balos, a migrációt támogató szocialista kormányok kialakításának kísérlete délen, az ukrajnai válsághelyzetben a Majdan-i vérengzésekben való, részbeni negatív közreműködése az Oroszországból való korábbi kitiltása, felforgató tevékenysége miatt.

 

Az említett új stratégia felépítésének egyik meghatározó tényezője a fiatalok mozgósítása, bevonása, a Soros nadációk káoszt teremtő közreműködése révén.

 

Soros Davosban történt bejelentése, miszerint a CEU-val, s a Bard College-dzsal közösen indítják el az Open Society University Network egyetemeket, melyek a világ minden táján való működtetésének beindítására a tőzsdespekuláns, egy milliárd/!/ dollárt irányzott elő.

 

A davosi találkozón résztvevő politikusok néhánya rámutatott Soros ördögi tervének negatívumaira, miszerint idővel az egyes országok belpolitikai, társadalmi életét is befolyásolhatja a gender szakok különféle formáival is felvértezett tanrend.

 

Hogy kedves olvasóink is tisztában legyenek az említett intézmények tanulmányi beállítottságával, elég csak annyit megemlíteni, hogy az SZDSZ-es utódpárt, a fiatalok által indított magyar, s nemzetgyűlölő Momentum elnöke, s társai, is ilyen magyar, s nemzetgyűlölő alma-materből kerültek elő, s végzik a hagyományos keresztény kultúra, a férfi és nő alkotta családmodellek alkotta, szuverén nemzetaállamok elleni, anyaországon belüli és kívüli, bolsevik praktikákat alkalmazó, balos irányzatú támadásaikat.

 

Hatalomra jutásuk esetében az első dolguk kijelentéseik alapján az lenne, hogy a Gyurcsány vezette DK-val közösen lebontsák azt a kerítést, mely, a schengeni szerződés alapján megakadályozza azt, hogy százezres lélekszámban lepjék el mind Magyarországot, a V-4-ek országait, mind a nyugati államokat identitás nélküli, többnyire gazdasági bevándorlókkal.

 

Kalita Gábor: „Fű alatti” hadsereg formálódik Európában?

 

Klausék – nemet mondtak

 

Emlékezetünkben visszalapozva, a kilencvenes évek első fertályában a cseh kormány, Václav Klaussal az élen határozottan visszautasította az ilyen jellegű tanintézmény létesítését Prágában. Sajnos, az anyaország akkori establismentje beengedte az országba az ilyen típusú, oktatási képződményt, melynek a mai napig issza a levét, s egy részétől a mai napig képtelen megszabadulni.

 

Soros Davosban azzal magyarázta a fentiekben említett tanintézetek létének jogosságát, hogy:

 

„A hosszú távú stratégiánk szerint a legnagyobb reményünk a minőségi oktatásban van, különösen abban a fajta edukációban, amely az önálló, kritikus gondolkodást és az akadémiai szabadságot támogatja.”

 

A pénzember olvasatában, a „hosszú távú stratégia” kifejezés azt jelenti, hogy ma már ő és csatlósai nem villámháborúval kívánják kikövezni útjukat az Egyesült Európai Államok létrejöttének irányába. Ezt a muszlimok keresztény üldöző és irtó, káoszteremtő, fehér, őshonos európai emberek elleni terrortámadásokkal/ lásd Németországot, Franciaországot, s kivált kép Svédországot/ kívánja elérni, közben kinevelve azt a, Nyugaton már alaposan, erkölcsileg tönkretett, a devianciára, a másságra bukó „szakember” és politikusi gárdát, amely a hagyományos keresztény kultúra, s értékrend alapján regnáló Európát a káosz és a polgárháborúk útjára terelheti majd.

 

Rövid távon is aktívan

 

Persze a „hosszú távú stratégia” mellett virágzik Soros, régóta űzött „rövid távú stratégiája” is, melyet egy két példával illusztrálnák:

 

Soros, a hamiszászlós NGO-in keresztül  korántsem jókedvében támogatta a déli államokban /Bosznia Hercegovina, Spanyolország, Olaszország/ a baloldali szocialista, migráns támogató kormányok létrejöttét, mert ezeknek az országoknak az útvonalain érkezhetnek majd gond nélkül az okmányok nélküli migránsok, akik között szép számban rejtőznek az Iszlám Dzsihád harcokban edzett terroristái, s kivégző emberei is.

 

Vagyis idővel, amint ezt az egyik korábbi írásomban körülírtam, ez által Európában amolyan „fű alatti hadsereg” képződik, amely ellen kontinensünk, gyors, hathatós intézkedések révén, már képtelen lesz védekezni. Erre utaló jelek már akadnak, a tízmilliós Svédország két milliós nagyságrendű, bevándorló hátterű lakossal rendelkezik, s az itt kialakított no go zónák, a napi robbantások, gyilkosságok, nők elleni erőszakoskodások, terrorcselekvések, semmi jót nem sejtetnek, ami Európa további sorsát illeti.

 

Kalita Gábor: Divatszlogenné vált a „ne sorosozzunk…”

 

Az európai parlament padsoraiba is befészkelték magukat

 

Semmi újat nem írok le azzal, hogy Soros és bandériuma „ott van” az Európai Unió képviselőinek, vezetőinek soraiban is.

 

A nemrég megválasztott, anyaországi, baloldali „új felállás,” Soros kottából játszik, kihasználva minden felszólalási alkalmat arra, hogy saját/?/ országukat piszkítsák, s adjanak lovat más országok „szintén zenész,” a föderalisták hatalmát elősegítő, egyben konzerváló képviselői alá.

 

Ezek, s az ilyenek furakodtak be az EU néppárti frakciójába is, mely csoportosulások, saját parlamentjeikbe nem bejutó, többnyire hamis zöld, s baloldali pártocskák küldöttei már eddig is zavarokat okoztak, a keresztény értékek átvitelére hivatott néppártban. Éppen ezért okoz számukra gondot a párt legnagyobb csoportosulásának, a Fidesznek a regnálása az említett, ma már alaposan megtépázott, a kereszténységet fokozatosan háttérbe szorító, muszlim befolyást is elviselő csoportosulásban.

 

Leszerepelt, nemzet, család, haza gyűlölő EP-s képviselők

 

A névsor, Dobrev Klára,Donáth Anna, Cseh Katalin, Újhelyi István, Molnár Csaba stb., anyaországi EP képviselők Soros számára kellő garancia arra, hogy idővel valóban lebontásra kerüljön az az Orbán által felépíttetett kerítés, amely eddig is megvédte a V-4-ek országait, s magát Európát az ártalmas „sáskajárástól.”

 

Hogy kik is az említett figurák, egy-két példa segítségével illusztrálnám tevékenységüket:

 

Aki látta TV-s bejátszásokban az EU parlamentjének padsoraiban, az egymás mellett ülő Donáth Anna és Cseh Katalin show jelenetét, az bizonyára arra a megállapításra jutott, hogy ilyen tapasztalatlan, „eltérített” emberkéknek semmi keresnivalójuk az EP-ben. Történt ugyanis, hogy paprikás, magyarságunk elleni felszólalásaik után, az „ez is bejött” típusú örömrivalgásukban a két fiatal lány olyan, közben kezeiket tinisen lóbáló vihogást vágott le, hogy már csak a plüssmacik hiányoztak a kezükből, s az ölükből. Ismétlem mindez az Európai Parlamentben történt. A zsigerből érkező vihogás motívuma adott volt, hiszen: – „Ismét jól lejárattuk Magyarországot.”

 

Dobrev Klára „nagyasszony,” Apró Antal unokája, Gyurcsány Ferenc felesége, egyben a politizálás vonalán megnyújtott jobb keze, jó tanácsokkal láthatta el az „ellenzéki papagáj” szerepét vállaló lányokat, de valószínűleg, a Momentum elnöke, Fekete Győr András sem maradhatott adós, felhergelésük tekintetében.

 

Soros megállítaná a “diktátorokat,” egy milliárd dollárt szán új projektjére

 

Annácska tangója

 

S, ha már Donáth Anna neve is szóba került, itteni, felvidéki szereplése, kimondottan minősíthetetlen volt. A Progresszív Szlovákia, s az Együtt elnevezésű párt magyar frakciója hívta meg őt egy előadásra, ahol Annácska alaposan megsértett mindannyiunkat, nemzetiségieket. Az említett párt, ennek magyar frakciójának vezetői is elpirosodhattak Donáth szégyenteljes kijelentésein. Úgy látom, ő, sem szlovák, sem magyar vonatkozásban, nem lesz többé fogadott vendég a  Felvidéken. De hát legalább mi is, itt Felvidéken transzparensen, tisztán látjuk, kikkel is van dolga a tíz éve sikeres anyaországi jobboldalnak.

 

A harmadik példa Niedemüller Péter címére szól. A volt EU-s parlamenti képviselő, ma  a budapesti, VII. kerületi Erzsébet város polgármestere.

 

Ugye, nem volt elég az, hogy a Kárpát-medence magyarjainak öt évig kellett elviselnie Niedermüllernek azt a hazug, megszégyenítő hangnemet felszólalásaiban, ellenünkben, melyet ez a kontraverz, megosztó figura produkált az EP 2014, s 2019 közötti regnálása alkalmával.

 

Persze, Niedermüller polgármesteri minőségében is nagyot teljesített a napokban, amikor egy nyílt, rasszista kijelentést röpített az éterbe. „Rettenetes képződményeknek” nevezte a fehér, keresztény heteroszexuális férfiakat és nőket.

 

Ez természetesen akkora felháborodást keltett a magyar emberek többségének szívében, hogy demonstrációt szerveztek a VII. kerületi, Erzsébet városi polgármesteri hivatal előtt, s lemondásra szólították fel polgármesteri posztjáról Niedermüllert, a Gyurcsány-féle DK alelnökét.

 

Zárszó helyett

 

Heteken belül, itt Szlovákiban is választásokra kerül sor. A fentiekben leírtak, amolyan tanulságként kell, hogy szolgáljanak az etnikai pártunk tagjainak, a választóknak is, hogy a parlamentbe való bejutás esetén ne lépjenek közösségre olyan pártokkal, melyek a fejetlen migráció hívei, s a  Soros NGO-k támogatottjai. Ugyanis nem szükséges hozzá túl sok félrelépés, figyelmetlenség, hogy Kassa, Komárom, Pozsony, s a többi város, település utcái, a baloldal alantas, durva tülekedése révén, Marrakesh utcáihoz hasonlítsanak.

 

Példa már erre, közeli szomszédunkban is akad, így kedves olvasóim bizonyára előre tudatosították, hogy Bécsről van szó.

 

Kalita Gábor  

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 13 olvasónak tetszik ez a cikk.