Börtönbe kerülnek a hidasok? A közvélemény már Bugár seggéért "aggódik" - Körkép.sk
Árpád
  • HUF: 379.63
  • USD: 1.09
  • 10 °C
  • 16 °C

Hirdetés (X)

Vélemény

Börtönbe kerülnek a hidasok? A közvélemény már Bugár seggéért “aggódik”

"Béla, már szorul a segged?" - tette fel az egyik kommentelő a sokatmondó kérdést a Most-Híd bukott politikusának

Nyitókép: Archív

 

“Béla, szorul már a segged?” – tette fel az egyik kommentelő a sokatmondó kérdést a Most-Híd bukott politikusának, Bugár Bélának.

 

A kérdés, melyben be is jelölte az illető a toxikus politikust a közösségi oldalon, telibe találhatta Bugárt, aki azonnal reagált:

 

SJE Nyílt nap

“Talán a tiéd, egres”

Kép forrása: Zomri

 

Egyáltalán nem egyedi olvasói reakcióról van szó a mai hírre, miszerint a NAKA megvádolta a Szövetség Most-Híd platformjának tagját, a korábbi vegyespárti igazságügyi miniszterért, a súlyos bűncselekmények egész sorával hírbe hozott Gál Gábort.

 

A Körkép.sk kommentszekciójában többen is úgy reagáltak a hírre, hogy Solymos László vagy Bugár Béla lehet a következő, aki ellen a NAKA vádat emelhet. Úgy hírlik egyébként, hogy Bugárt már napok óta nem látták Somorján. Ha igaz a hír, lehet, hogy jó Smeres szokás szerint ő is Dubajba menekült?

 

Mindenesetre kevés rosszabb dolog van annál, ha egy közszereplő reputációja, megítélése odáig süllyed, hogy párttársai rendőrségi ügyeire így reagál a lakosság. Talán csak az lehet még ennél is rosszabb, ha valóban rács mögé kerül az arra érdemes, egykor köztiszteletben álló politikus. Akkor ugyanis valóban kezdhet aggódni…

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 36 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Körkép

A szerkesztőség általános szerzője.

Kövessen minket