Nyitókép: Montázs, Körkép.sk

 

Elindult a Körkép.sk hírlevele, amelyben a nap legfontosabb felvidéki, belpolitikai, háborús, gazdasági eseményeit vesézzük ki.

 

Mai hírlevelünkben a következő témákat vesszük górcső alá:

 

 hirdetes_300x300  
  1. Gyimesi Jön, Solymos, Rigó, Agócs megy?
  2. Elítélt jegybankelnök
  3. Az amerikai kormányzat totálisan nekiment Magyarországnak

 

A híreket válogatta és azok magyarázatát megírta: Király Zsolt.

 

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy végigolvashasd a cikket. Ha így tetted, ellenőrizd spam fiókodat, nem oda érkezett-e a napi hírlevél.

 

1. Gyimesi jön, Solymos, Rigó, Agócs megy?

 

Egyre inkább úgy tűnik, hogy a Most-Híd utolsó mohikánjai már csak az indokra várnak, hogy kilépjenek a Szövetségből. A kulisszák mögött ugyanis már megköttethetett az üzlet. Solymos László, Rigó Konrád és Agócs Attila vélhetően konkrét ajánlatot kaphattak liberális szlovák oldalról.

 

Gyimesi érkezése a Szövetségbe, mely úgy néz ki, már csak idő kérdése, tehát nem ok, hanem csak indok a távozásukra. A jó hír az, hogy a három személy újabb árulása nem gyengíti, hanem erősíti a Szövetséget. Növelve annak bejutási esélyeit. Annál is inkább, mert a Most-Híd platform sem egységes. A regionális politikában mozgó polgármestereik, megyei képviselőik többsége nem attraktív a szlovák pártok számára. Pontosabban, ha érdekesek is lennének, nincs annyi hely számukra a listán, ami vonzó ajánlatot jelent.

 

Egypár százfős kis falu polgármestere pedig nem tud annyi…

 

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy végig olvashasd a cikket.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 10 olvasónak tetszik ez a cikk.