Nyitókép: Összefogás platform Fb-oldala

 

Káoszt és zűrzavart hozott a rendszerbe Orosz Örs (Összefogás platform) nyilatkozata, miszerint, ha a hidasok szétverik a Szövetséget, ő és platformtársai „hibernálják” magukat és nem indulnak a parlamenti választásokon.

 

Orosz Örs, akinek projektjeit nemzetpolitikai alapon súlyos forintszázmilliókkal, eurószázezrekkel támogatják, úgy döntött, a távozó hidasokhoz hasonlóan gyengíti a Szövetség parlamenti bejutási esélyeit.

 

Király Zsolt: Miért nem baj, ha veszekedés van a Szövetségben?

 hirdetes_300x300  

 

Felelős politikus, perspektivikus politikai vezető azonban nem így gondolkodik. Így a szolgalelkű, látványpolitizálásban érdekelt, önös érdekeit képviselő, a felvidéki magyar közösség sorsa iránt politikailag teljesen egykedvű politikus gondolkodik.

 

 

A Világi Oszkár oligarcha árnyékában tevékenykedő Orosz Örs és az Összefogás platform tehát ahelyett, hogy gumicsizmát húzna, amikor fejlön a talajvíz a pincében, inkább „hibernálja” magát. Másra hagyná a helyzet orvoslását. Mert nem a megoldásban érdekelt, ő csak jó időben politikus, rossz idő esetén elbújik és legyint a politikai értékmentésre.

 

Az MKP platform megyei erős embere, Orosz Nyitra megyei kollégája, Viola Miklós ezt nemes egyszerűséggel jellemtelenségnek nevezte.

 

A Körkép.sk a fentiek tükrében megkérdezi olvasóit, a Körkép.sk követőit arról, milyen útmutatót adnának az Összefogás „faszagyerekeinek” a jelen helyzetben.

 

Az Összefogás platform "hibernálja" magát és nem indul a választásokon. Távolodik a Szövetségtől, gyengítí a magyar képviselet esélyeit. Szerintetek ez:

Eredmény megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

 

Egy IP-címről csak egyszer lehet szavazni.

 

Körkép.sk

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 13 olvasónak tetszik ez a cikk.