Beszélő kutyusok, könnyek a DAC meccsen, CGI, ami elrontja még a sört is, egy agresszív kertitörpe, és amúgy, Zsuzsi-e vagy? Tekintsétek meg a hét legjobb videói válogatásunk.

1.Egy ausztrál colie a jutalomfalatért még beszélni is megtanul, amit a féltékeny konkurencia – egy egy év körüli kissrác nem tűr kifejezetten jól. A hét legcukibb videója.

2. Az Ismerős Arcok Nélküled című száma a múlt vasárnapi DAC-Slovan meccs előtt. A hét legmeghatóbb videója.

3. Hova tart mondd csak a világ még? Vagy legalábbis a filmszakma? Ha már a sört is úgy CGI-zik a színész kezébe? Christina Applegate mesél arról, hogy a Vakáció remake-jének forgatásán a sört csak számítógépes grafikával varázsolták később a kezébe, a jelenet felvételekor ő csak úgy csinált mintha inna. A hét legszomorúbb videója.

4. A Kofola reklámjait egyszerűen nem lehet nem imádni. A vaddisznóstól kezdve, a tavalyi Nerieš! kampányon keresztül mindet nagyon csíptük, a legújabbakban pedig a világ leghíresebb kutyusa, Tuna szerepel. Az alábbi videóban a reklámkampány kitalálásáról mesélnek a reklámügynökség és a grafikus stúdió dolgozói, ebből az is kiderül, hogy csak a szőrét egy hétig készítették. A hét legviccesebb videója.

 hirdetes_300x300  

5. Messi egy barátságos Roma elleni mérkőzésen egy beszólásra megpróbálta lefejelni az egyik védőt, Yanga-Mbiwat, majd torkon ragadta. Végül szétválasztották őket és mindketten sárgát kaptak. A meccs pedig 3:0-ra végződött a Barca javára. A hét legagresszívabb videója.

+1 Igazából ez a múltheti válogatásból maradt ki: Lakatos Márk stylist feldolgozta Sickratman legendás Buzi-e vagy dalát, s a számhoz klipp is készült. A káromkodásokat „Zsuzsi-e vagy?“-ra és „kiakaszt“-ra cserélte, de mondanivalója pont ugyanaz mint az eredetijé: hogy le kell számolni a sztereotípiákkal.

A kampányban részt vesz többek közt Alföldi Róbert, Árpa Attila, Bangó Margit, Fenyő Iván, Gryllus Dorka, Hajós András, Kulka János, Péterfy Bori, Stohl András, Tóth Gabi és még sokan mások. (ha átalaudtad az egész 2000-es éveket, és nem tudnád melyik dalnak a feldolgozása is ez, itt nézheted meg az eredetit). A hét legpolkorrektebb videója.

Lengyel Diana

Ne maradj le semmilyen újdonságról – kövess minket FacebookonTwitteren, és Tumblren is! Ha pedig kíváncsi vagy a szerkesztőségi kulisszatitkokra, látogasd meg Instagram oldalunkat!

Korábbi válogatásaink

A hét legjobb videói – válogatás (2015/31)

A hét legjobb videói – válogatás (2015/29)

A hét legjobb videói – válogatás (2015/28)

A hét legjobb videói – válogatás (2015/27)

A hét legjobb videói – válogatás (2015/26)

A hét videói – válogatás (2015/25)

Az elmúlt hét legjobb videói – 2015/24

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!