Nyitókép: aktuality.sk

 

Robert Fico felszólította Bugár Bélát, hogy ő és képviselői jelenjenek meg kedden a parlamentben, és szavazzák meg a Smer és az SNS szociális javaslatait, miután pénteken sem sikerült megnyitni az ülést a kevés bejelentkező képviselő miatt.

 

A Smer elnöke szerint

 

„A kormánykoalíció még nem fejeződött be. A választások napjával ér véget”

 

 hirdetes_300x300  

Fico: Bugár egy áruló, akinek a választások során nem 4,99, hanem 2,99 százalékot kívánok

 

Fico azt is kijelentette, hogy szerinte nem lehetséges, hogy a kormány, amelyben mind a három párt miniszterei ott ülnek, először jóváhagyják a gyorsított eljárásban való tárgyalást a programpontokról, majd a képviselők nem jelennek meg a parlamenti ülésen.

 

„Mikor a magyar nemzeti kisebbségről szóló intézkedéseket kellett elfogadni, akkor verte az asztalt, hogy ha nem lesz meg, akkor kilép a kormányból”

 

mondta Fico, bár ez a kijelentése inkább segítségnyújtásnak tűnik Bugár Béla felé, aki már az MKP felé is nyitna, csak hogy bekerüljön a parlamentbe. Emellett kérdéses, hogy vajon milyen „magyartémákra” célozhatott Fico, aki a Most-Híd képviselőit „katasztrófaként” jellemezte.

 

“Fico nem végezte el a házi feladatát” – jövő keddre napolták el a szociális csomagokról szóló szavazást

 

A Smer elnöke zárásként még kijelentette, hogy ha nem sikerül jövő héten elfogadtatni a parlamentben a törvényjavaslatokat, akkor a Smer összes óriásplakátját kicserélik, és azt írják rá, hogy „köszönjétek Bugár Bélának”.

 

Körkép.sk, dennikn.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 4 olvasónak tetszik ez a cikk.