Nyitókép: trend.sk

 

A Körképen megjelent cikkek után az MKP is megszólalt. Forró Krisztián ebben visszautasította Bugár Béla szavait. Az MKP elnöke ebben megerősítette cikkünk állítását is, hogy a pártegyesítésről szóló döntést az MKP Országos Tanácsának és Kongresszusának kell meghoznia.

 

„Augusztus 20-án a Híd és az Összefogás elnökével aláírtunk egy szándéknyilatkozatot, amivel elindítottuk közösségünk egyesülési folyamatát. Továbbra is ennek a két pártnak az elnökét tartom tárgyalópartnernek. Függetlenül attól, hogy hány párt vesz részt az egyesülési folyamat következő lépésében, a végső döntést ezzel kapcsolatban az MKP részéről a párt legfelsőbb szervei fogják meghozni”

 

– fogalmazott Forró.

 

 hirdetes_300x300  

Közzétette: Forró Krisztián – 2021. január 21., csütörtök

 

Egyben nyomatékosította, hogy nem kérnek Bugár Béla tanácsaiból. Bugár egyébként Solymos László politikai tanácsadója, akivel a Most-Híd jelenlegi elnöke rendszeresen konzultál.

 

Bugár po odchode z politiky dokáže ŠOKOVAŤ slová o konci | 2
Bugár továbbra is ott figyel a háttérben. Kép: pluska.sk

 

Bugár azonban folyamatosan jelen van a sajtóban és rajta tartja a szemét az egységesülési folyamaton. Rendszeresen hangot adva véleményének, hogy az új pártnak meg kell őriznie a Most-Híd multietnikus jegyeit is.

 

A Körképen elemzésben vizsgáltuk, mit jelenthet az MKP vezetőire és választóira, ha azt látják majd, hogy kívülről, egy másik párt próbálja megmondani helyettük, hogy mi lenne a helyes lépés.

 

Király Zsolt: A Most-Híd ismét átvenné az irányítást az MKP felett?

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 5 olvasónak tetszik ez a cikk.