Nyitókép: Körkép.sk

Frissítve: Király Zsolt válasza Orosz Örsnek a cikk végén

 

Durva kirohanást intézett a Körkép.sk ellen Orosz Örs a Magyar Szövetség alelnöke a párt mai sajtótájékoztatóján, melyen EP-jelöltlistájukat ismertették. Orosz, aki önmagát a „világos és egyenes beszéd hívének” tartja, egy „erdélyi közmondással” kezdte támadását, mely szerint a „medve nem játék, a kása nem étel, a Körkép nem hírportál”, ezért portálunk kérdéseire nem „kíván válaszolni”.

 

Ezt követően kifejtette, hogy szerinte „ostoba propaganda” az, ha a Körkép a politikai inkompetenciáról ír, ahogy azt is sérelmezte, hogy azért szálltak rá, mert nem fizet „védelmi pénzt”.  Hozzátette: „Nemzetárulással” és a „felvidéki magyarság” bomlasztásával ér fel ugyanis, ha valaki őt támadni meri – e logika szerint tehát Orosz Örs önmagát a nemzetnek és a Magyar Szövetség pártnak tartja.

 

 hirdetes_300x300  

A teljesen önuralmát vesztett Orosz ezt követően elhagyta a pulpitust. Anélkül, hogy válaszolt volna a kérdésekre. Az ilyen színjáték Orosz Örs részéről már csak azért is aggasztó, mert közben a választó nem tudta meg, mire számíthat tőle például az ukrajnai fegyverszállítmányok kérdésében, az Európai Néppárthoz való viszonyulásában, és Ódor Lajoshoz való kapcsolata ügyében. Egyik kérdésre sem válaszolt. Kár érte.

 

Frissítve: Időközben a Körkép.sk főszerkesztője véleménycikkben reagált Orosz Örs mai, vállalhatatlan viselkedésére.

 

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 4 olvasónak tetszik ez a cikk.