Nyitókép: Forró Krisztián Fb-oldala

 

A Szövetség-Aliancia korábban már elutasította a párt nevének megváltoztatását. Azonban ha úgy alakul, Forró Krisztián most mégis támogatja, hogy a párt nevében a Magyar Fórum is szerepeljen.

 

A Most-Híd platform szombati közgyűlésén kemény ultimátumot adott a pártelnöknek, Solymos Lászlóék szerint amennyiben Forró Krisztián önhatalmúlag a közös választási listára teszi Gyimesi Györgyöt, szétesik a Szövetség. Hogy ez mennyire jelent rossz, vagy épp ellenkezőleg, jó hírt a felvidéki magyarságra nézve, arról a Körképen tegnap több véleménycikkben is értekeztünk itt és itt.

 

Néhány órával a történések után Forró Krisztián is reagált a nemzetáruló Rigó Konrád és Solymos László sajtótájékoztatójára. Maga Forró egyébként a Most-Híd platformgyűlésén is részt vett, ahol szemtől szemben illették őt kemény kritikával a hidasok.

 hirdetes_810x300  

 

Pozitívan értékelem, hogy erősödik az igény a felvidéki magyarság egységes képviseletére. Bízom benne, hogy a Szövetség Híd Platformja meg fog tudni egyezni a Magyar Fórummal. Ha ehhez az kell, hogy megváltoztatssuk a párt nevét, én ezt támogatni fogom. Ugyanakkor mindent meg fogok tenni azért is, hogy további, a közösségeink érdekképviselete szempontjából releváns szereplők is helyet kapjanak a listán, a megkezdett tárgyalásokat folytatni kell”
– reagált közösségi oldalán Forró.

A pártelnök szerint a politizálás nem szólhat az egókról, ő maga pedig saját elmondása szerint a felelősségteljes, bölcs politizálás híve.
„Ultimátumok helyett a kölcsönös tiszteletben hiszek. Közösségünk képviseletéből csak az maradhat ki, aki ki akar maradni!”
– zárta Forró.

Melyik pártba távoznak ezúttal a magyarság árulói?

Eredmény megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!