Nyitókép: Körkép.sk

 

Az Utazó magazin minden évben kihirdeti az év legjobb turisztikai szolgáltatóit díjazó közönségszavazását. A végeredményről a közönség szavazása döntött az Utazó magazin, az üzlet.hu, valamint a határon túli magyar médiumok körében.

 

Idén először az Országgyűlés által meghirdetett „Nemzeti összetartozás éve” szellemében, Erdély, Felvidék, Horvátország, Kárpátalja, Muravidék és a Vajdaság legjobb magyar éttermeit és szálláshelyeit is díjazza.

 

A szavazás eredményeként a Dunaszerdahely melletti Nyékvárkonyban található AranyKárász bizonyult az „Év felvidéki magyar éttermének”. Tavaly ugyanezt a díjat a dunaszerdahelyi Villa Rosa nyerte el.

 hirdetes_300x300  

 

A nyékvárkonyi Aranykárász Csárda az év felvidéki magyar étterme az Utazó magazin közönségszavazása alapján.

Posted by Körkép on Thursday, July 30, 2020

 

A nívós díj átadására 2020. július 30-án Potápi Árpád János Nemzetpolitikai Államtitkár jelenlétében került sor a Prestige Hotelban, Budapesten.

 

Fitus Szabolcs, az Aranykárász csárda tulajdonosa a díj átvétele kapcsán a Körképnek úgy nyilatkozott,

 

nagy megtiszteltetés és egyben kötelezettségvállalás is a jövőre nézve a díj elnyerése. Annál is inkább, mert közönségszavazásról van szó. A díj egyben eddigi munkánk elismerését is jelenti

 

– szögezte le.

 

 

Fotó: Körkép.sk/KZS

 

A nemzetpolitikai államtitkár elmondta, hogy

 

a koronavírus ugyan nagyban megnehezítette a vendéglátóiparban vállalkozók helyzetét, de bízik abban, hogy a helyzet lassan rendeződik. Egyben örömét fejezte ki arra vonatkozóan is, hogy a díjazottak között a Kárpát-medence minden magyarlakta régiója képviseltetve van.

 

A nyékvárkonyi Aranykárász így immár az Utazó magazin díjával is visszaigazolást nyert arról, hogy az étterem magas színvonalú, stabil minőségű kínálata népszerű és vonzó lehetőség a vendégek számára.

 

Az étterem kínálatáról ITT számoltunk be bővebb képriportban, a tulajdonos terveiről, céljairól, ambícióiról pedig ITT olvashattak a Körképen.

 

Fotó: Körkép.sk/KZS

 

A magyar csárda, ahogy azt már egyre többen nemcsak a Csallóközben, hanem a szélesebb régióban is tudják, csütörtökönként torkos csütörtökkel, vasárnaponként pedig korlátlan ételfogyasztással várja a vendégeket. Mindkettő esetében élő cigányzene mellett.

 

Gratulálunk az Aranykárásznak az „Év felvidéki magyar étterme” díjhoz.

 

Fotó: Körkép.sk/KZS

 

Fotó: Körkép.sk/KZS

 

Fotó: Körkép.sk/KZS

 

 

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 6 olvasónak tetszik ez a cikk.